Artists Studio Napisano 2 Wrzesień 2016 Napisano 2 Wrzesień 2016 (edytowane) Witam, mam przyjemność zaprezentować trochę prac wykonywanych do projektu "Aralon Forge and Flame". Modele to HP wyrzeźbione i pokolorowane polypaintem w Zbrushu. Całość renderowana w Zbrush. Skład zespołu: Michał Jastrzębski - rzeźba postaci Adam Kurzac - rzeźba Litch, Skeleton warrior, Death Knight, Minotaur Paweł Sadowski - pomoc przy optymalizacji LP Joanna Materek - koncepty postaci Edytowane 7 Wrzesień 2016 przez Artists Studio
Artists Studio Napisano 2 Wrzesień 2016 Autor Napisano 2 Wrzesień 2016 (edytowane) Edytowane 7 Wrzesień 2016 przez Artists Studio
michalo Napisano 5 Wrzesień 2016 Napisano 5 Wrzesień 2016 Malinowo! Mi też zwierzaki się bardziej podobają.
Artists Studio Napisano 7 Wrzesień 2016 Autor Napisano 7 Wrzesień 2016 Cześć Bardzo mnie cieszy że się podoba. Podrzucam trochę prac wykonanych do "Coldfire Keep" HP | Color HP | Rzeźba
pbcg Napisano 7 Wrzesień 2016 Napisano 7 Wrzesień 2016 Genialne prace, każda postać unikatowa na swój sposób i technicznie też świetnie.
Rekomendowane odpowiedzi