piotrus Napisano 12 Październik 2016 Share Napisano 12 Październik 2016 Hej, 3ds max'14 + Corona 1.4, Photoshop. DOF z Corony, żadnego zdepth'a. Chciałem, żeby wyszło fotograficznie, a wyszło tak sobie. Świecone corona light. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skalpel3d Napisano 12 Październik 2016 Share Napisano 12 Październik 2016 Całkiem to wyszło przyjemnie tylko do mnie nie przemawia armatura czarna jak by na niej nie było materiału corony tylko shader niekompatybilny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmass Napisano 12 Październik 2016 Share Napisano 12 Październik 2016 Salon słabo wyszedł, ja bym kamere może niżej ustawił. Reszta przyjemna. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mvisual Napisano 13 Grudzień 2016 Share Napisano 13 Grudzień 2016 Bardzo przyjemne wizki. Czym świeciłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonatan Napisano 16 Czerwiec 2017 Share Napisano 16 Czerwiec 2017 Moim skromnym zdaniem wyszło naprawdę fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil Pietrzyk Napisano 20 Czerwiec 2017 Share Napisano 20 Czerwiec 2017 To podobnie do mieszkania mojego marzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi