Kulki Napisano 25 Październik 2004 Napisano 25 Październik 2004 natknalem sie na prace tego goscia na digarcie http://www.digart.pl/member.php?nick=pixels29 hmmm modelowanie jak modelowanie bardzo dobre ale jak ten gosciu robi wszelkie owlosienia? kto wie to niech sie wpisze. pozdr
Marcin Napisano 25 Październik 2004 Napisano 25 Październik 2004 normalnie fajne ;) ta panienka z reką pod cycem jest the best ;) napisz do niego i sie zapytaj ;) i niech da siatke ;) ( z posera ;) )
leander Napisano 25 Październik 2004 Napisano 25 Październik 2004 Strasznie kijowe pracki, jesli chcial wyeksponowac piekno kobiecego ciala to mu nie wychodzi. Chociaz wlosy jak na 3D faktycznie super. No i nie wiedzialem, ze poser ma takie ladne modele..
kozioo Napisano 25 Październik 2004 Napisano 25 Październik 2004 Przy jednej pracce jest info że włosy są doklejone z fotki, przy fire_hair jest wg mnie tak samo. A reszta fryzur jest przeciętna i wg mnie są to układane plane'y z mapką opacity+spectacular+bump ;)
Marcin Napisano 25 Październik 2004 Napisano 25 Październik 2004 ta lala z reką pod cycem ma wlosy montowane z fotki .. pisze ;)
Kulki Napisano 25 Październik 2004 Autor Napisano 25 Październik 2004 Leander! jak ze kijowe? ja rozumiem, ze wszystko jest kwestia gustu ale w tym temacie to sie straaaaaasznie rozbiegamy. a moze ktos z was zna sposob jak takie wlosy w 3D zrobic? jak! albo czym!;) pozdr
Luki Luki Napisano 4 Listopad 2004 Napisano 4 Listopad 2004 Najszybsza w renderingu metoda to ukladanie plane'ow, dosc to zmudne ale oplaca sie bardziej chyba niz tysiace testow jakichs shag hairow itp.
spoon Napisano 11 Listopad 2004 Napisano 11 Listopad 2004 faktycznie obrzydliwe te prace...jak dla mnie...
Rekomendowane odpowiedzi