Napisano 25 Październik 200420 l natknalem sie na prace tego goscia na digarcie http://www.digart.pl/member.php?nick=pixels29 hmmm modelowanie jak modelowanie bardzo dobre ale jak ten gosciu robi wszelkie owlosienia? kto wie to niech sie wpisze. pozdr
Napisano 25 Październik 200420 l normalnie fajne ;) ta panienka z reką pod cycem jest the best ;) napisz do niego i sie zapytaj ;) i niech da siatke ;) ( z posera ;) )
Napisano 25 Październik 200420 l Strasznie kijowe pracki, jesli chcial wyeksponowac piekno kobiecego ciala to mu nie wychodzi. Chociaz wlosy jak na 3D faktycznie super. No i nie wiedzialem, ze poser ma takie ladne modele..
Napisano 25 Październik 200420 l Przy jednej pracce jest info że włosy są doklejone z fotki, przy fire_hair jest wg mnie tak samo. A reszta fryzur jest przeciętna i wg mnie są to układane plane'y z mapką opacity+spectacular+bump ;)
Napisano 25 Październik 200420 l Autor Leander! jak ze kijowe? ja rozumiem, ze wszystko jest kwestia gustu ale w tym temacie to sie straaaaaasznie rozbiegamy. a moze ktos z was zna sposob jak takie wlosy w 3D zrobic? jak! albo czym!;) pozdr
Napisano 4 Listopad 200420 l Najszybsza w renderingu metoda to ukladanie plane'ow, dosc to zmudne ale oplaca sie bardziej chyba niz tysiace testow jakichs shag hairow itp.