Napisano 26 Październik 200420 l takie ruinki stworzone w ramach testu oswietlenia dziennego i materialow :)
Napisano 26 Październik 200420 l ta trawa (?) strasznie razi ... (trawa na pustyni?) moze zamiast tak rozsianej daj male kępki krzaczkow ... takie niebo zreszta nad pustynia to tez zadkosc , no moze nie zawsze ;)
Napisano 26 Październik 200420 l czarno-biale mi sie bardziej podoba, ale cos mozna by tam jeszcze wrzucic, zeby kompozycje zamknac - jakis mocny akcent kolorystyczny...to tylko moje zdanie ;)
Napisano 26 Październik 200420 l ma sie wrażenie ze jest to model dla żołniezyków :) dla mnie fajny efekt.
Napisano 26 Październik 200420 l pierwsze mi sie nie specjalnie podoba, wyglonda troche jak z klocków lego :) a ta trawa wyglonda raczej jak warstwa kużu, zdecydownie lepsze jest to drugie chociaż wyglonda jak z kroniki wojennej.
Napisano 27 Październik 200420 l trawa rzeczywiscie daja wrazenie w stylu -???-. ani to kepki, ani pojedyncze zdzbla. mi ten ziarnisty render nie przeszkadza, nawet spoko-plastikowa pustynia to by bylo cos dziwnego;) pozdro
Napisano 27 Październik 200420 l Autor hehe dzieki wszyskim bardzo za odpowiedzi, jak juz napisalem na samym poczatku ta scenka powstala w ramach testu oswietlenia, moze kiedys ja dokoncze ale to musze miec troszke natchnienia :)
Napisano 28 Październik 200420 l jestem poczatkujacy, ale jak dla mnie za duzo noise, aha i przypomina mi troche jakas makiete
Napisano 28 Październik 200420 l pierwszy plan wygląda jak miniaturka, za to drugi w sumie mniejwiecej tak jak powinien.
Napisano 29 Październik 200420 l mell - odpowiedziałeś pięknie ! - przyłączam się do Twojej wypowiedzi pozdrawiam