Zenjubo Napisano 27 Listopad 2016 Napisano 27 Listopad 2016 (edytowane) Cześć :) Chciałbym pokazać Wam mój pierwszy model LP (Krasnoludzki Wojownik) który wykonałem. Base mesh: 3ds Max Detale: ZBrush Bake (NM, AO, CM): xNormal Tekstury: Photoshop (jeśli chodzi o twarz i tors postaci to wykonałem Polypainting w ZBrush, potem wypaliłem bazę w xNormal, reszta to Photoshop) Render: Marmoset Toolbag 2 Tekstury 4k, Tris: 45 920. Edytowane 27 Listopad 2016 przez Zenjubo
michalo Napisano 28 Listopad 2016 Napisano 28 Listopad 2016 Model i teksturki na plus. Właściwie podobne uwagi co do pozy i mimiki jak w poprzednim (następnym?) modelu.
blazejbobek Napisano 28 Listopad 2016 Napisano 28 Listopad 2016 Zgadzam się z @michalo Wszystko git, oprócz wyrazu twarzy pt. "IQ = 4" :)
Bielik93 Napisano 28 Listopad 2016 Napisano 28 Listopad 2016 Ale kaptury to mu Pan konkretne zrobił xd
Temporal Napisano 28 Listopad 2016 Napisano 28 Listopad 2016 Cialo, zbroja na wysokim poziomie, ale niestety najwazniejsza rzecz: "twarz"odstaje od reszty. Strasznie nie anatomiczna, jakas plaska tak, usta nie teges i broda tez srednio wyglada. Edit: oczy nie w tym miejscu co trzeba.
Zenjubo Napisano 3 Grudzień 2016 Autor Napisano 3 Grudzień 2016 Hej, Dziękuje za wszystkie opinie :) to mój pierwszy model i nie wątpię że są w nim rzeczy do poprawek. Twarz została celowo tak zrobiona gdyż to krasnolud, więc miała być trochę nie "anatomiczna". Pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi