Napisano 27 Listopad 20168 l Cześć :) Chciałbym pokazać Wam mój pierwszy model LP (Krasnoludzki Wojownik) który wykonałem. Base mesh: 3ds Max Detale: ZBrush Bake (NM, AO, CM): xNormal Tekstury: Photoshop (jeśli chodzi o twarz i tors postaci to wykonałem Polypainting w ZBrush, potem wypaliłem bazę w xNormal, reszta to Photoshop) Render: Marmoset Toolbag 2 Tekstury 4k, Tris: 45 920. Edytowane 27 Listopad 20168 l przez Zenjubo
Napisano 28 Listopad 20168 l Model i teksturki na plus. Właściwie podobne uwagi co do pozy i mimiki jak w poprzednim (następnym?) modelu.
Napisano 28 Listopad 20168 l Zgadzam się z @michalo Wszystko git, oprócz wyrazu twarzy pt. "IQ = 4" :)
Napisano 28 Listopad 20168 l Cialo, zbroja na wysokim poziomie, ale niestety najwazniejsza rzecz: "twarz"odstaje od reszty. Strasznie nie anatomiczna, jakas plaska tak, usta nie teges i broda tez srednio wyglada. Edit: oczy nie w tym miejscu co trzeba.
Napisano 3 Grudzień 20168 l Autor Hej, Dziękuje za wszystkie opinie :) to mój pierwszy model i nie wątpię że są w nim rzeczy do poprawek. Twarz została celowo tak zrobiona gdyż to krasnolud, więc miała być trochę nie "anatomiczna". Pozdrawiam :)