szajer19 Napisano 29 Listopad 2016 Napisano 29 Listopad 2016 Witam! Dla pomocnych z góry wielkie dzięki. Pojawił się problem przy tworzeniu pillow w marvelous designer 6, Stworzyłem 2xrectangle i prawidłowo połączyłem je przez Segment Sewing, Grawitacja ustawiona na -9800. Kiedy dokładam Pressure z poduszką nic się nie dzieje tak jak powinno, a powinna się wypełnić +/- już przy 1-3 jednostkach Być może to jest spowodowane zmianami które weszły z wersją 6.0, ale jakoś nie znalazłem nic nt w sieci :/ Może ktoś ogarnia co jest nie tak.
Nezumi Napisano 29 Listopad 2016 Napisano 29 Listopad 2016 Nie jestem ekspertem w MD ale z nieznanych przyczyn kiedys mi sie wypelniala poduszka przy minusowym pressure. Nie dociekalem dlaczego, bo dzialalo ;) Mam tylko dostep do 5.5, ale mozesz sprobowac. Ostatni zapisany plik z poduszka wlasnie mam wypelniony przy pressure na -2 :/
Xaia Napisano 29 Listopad 2016 Napisano 29 Listopad 2016 (edytowane) Zszyłeś "prawą stronę" z prawą stroną. Odwróć jedną (albo dwie, zależy jak masz ustawione) część o 180 stopni w viewporcie 3D i zszyj znów. Edytowane 29 Listopad 2016 przez Xaia
Rekomendowane odpowiedzi