marvin365 Napisano 2 Grudzień 2016 Napisano 2 Grudzień 2016 Cześć, chciałbym się podzielić z wami swoją ostatnią pracą, jakiś szybki projekt pokoju dziecięcego, głównie złożony z gotowych modeli. Jestem ciekawy waszych opinii i chętnie się dowiem co by należało poprawić. 3ds Max + vray
xmass Napisano 3 Grudzień 2016 Napisano 3 Grudzień 2016 Bardzo 'skandynawski' pokoik. Technicznie jest ok, lecz wizka jest bardzo "zimna". Białe światło, wg mnie, kłóci się z ciepłymi i kolorowymi dziecięcymi pokoikami. Klimat pomieszczenia dla małych szkrabów powinien dawać poczucie bezpieczeństwa i ciepła domowego. Tu mam wrażenie że jest środek zimy w Norwegii i ktoś otworzył okno ;) Tak czy inaczej, jest ok. Pozdrawiam.
marvin365 Napisano 4 Grudzień 2016 Autor Napisano 4 Grudzień 2016 To dobrze, że skandynawsko, bo tak właśnie miało wyjść, aczkolwiek może rzeczywiście te mebelki w złej tonacji.. Dzięki za opinię :) pozdr
michalo Napisano 4 Grudzień 2016 Napisano 4 Grudzień 2016 Fajne, ale nie wygląda na pokój w którym mieszka dziecko, tylko jest naszykowany dla dziecka.
balolo Napisano 12 Luty 2017 Napisano 12 Luty 2017 Technicznie super. Chociaż rzeczywiście trochę chłodne
marzenka15 Napisano 18 Marzec 2017 Napisano 18 Marzec 2017 Technicznie naprawdę dobrze i tak jak reszta mogę się przyczepić do światła. Mi bardzo podobają się tego typu klimaty, ale faktycznie trochę laboratoryjnie tam. Oczywiście rozumiem jakie było założenie, ale trochę ciepła by się przydało. Musimy pamiętać, że dzieci niekoniecznie mogą podzielać nasze gusta, nawet jeśli są one najlepsze. Dzieci chcą kolorów, zabawy i szaleństwa.
mitic Napisano 7 Kwiecień 2017 Napisano 7 Kwiecień 2017 Fajne, podoba mi sie- dodał bym troche cieplego swiatla w photoshopie. Jedyne co rzuca mi sie w oczy to ten neon- wyglada jakby byl z plastiku a swiecil ledami z tyłu.
Rekomendowane odpowiedzi