Napisano 26 Styczeń 20178 l Witam, chciałbym wam pokazać moją pracę inżynierską. Zieleń w 100% PS, bo pracuję na laptopie i max by nie uciągnął drzewek :( Co sądzicie o wizkach? Edytowane 26 Styczeń 20178 l przez heliss
Napisano 29 Styczeń 20178 l Autor dzięki za miłe słowa :) Ludzie celowo w 10% przezroczyści, żeby sie bardziej wtopili w tło, ale może masz rację, że rzucają się w oczy Co do materiałów to obiekt jest projektowany na dzielnicy mieszkaniowej, w dodatku w biedniejszej części miasta, więc nie wypadało za bardzo szaleć z elewacjami :)
Napisano 29 Styczeń 20178 l a jak Ty na nie patrzysz to co widzisz,dla mnie słabe. Dobór nieba na 1 i 4 ujęciu bardzo nietrafiony. kadrowanie tez zostawia wiele do życzenia.popracuj na tym jeszcze, zeby bylo na czym oko zawiesić
Napisano 30 Styczeń 20178 l Materiały nie znaczy ze masz dawać jakieś fantastyczne okładziny tylko u ciebie tynki, drewno wyglądają jak to samo tylko mają inna fakturę kiepsko z glossami i reflection , brak porowatości tynku jakiś bump lub normal by się przydał , drewno powinno mieć jakieś podziały deskowania lub płyty szczególnie że przy wejściu masz płyty z drewniana okładziną na reszcie budynku brak , chodnik wygląda jak by nie miał żadnej tekstury to samo się tyczy krawężnika. Co do ujęć zasadniczo jeśli nie pokazujesz obiektu w prawdziwych warunkach świetlnych zgodnych z jego położeniem geograficznym i usytuowaniem względem kierunków świata to ujęcia robi się ze swatałem z za kamery a nie pod słońce. Architekture znacznie ładniej przedstawia się przy użyciu szerokiego konta i z wysokości 80-120 cm położenia kamery