asiacziku Napisano 27 Luty 2017 Napisano 27 Luty 2017 (edytowane) Hej wszystkim :) Swoją przygodę z 3d zaczęłam jakies 2 lata temu na studiach i totalnie się wkręciłam :) Obecnie pracuje nad projektem wieży czarodzieja. Ciekawa jestem waszych opinii. Praca powstaje w 3ds maxie, wstępną formę mam gotową, teraz zabieram się za modelowanie wnętrza no i otoczenie. Edytowane 13 Luty 2018 przez asiacziku
2013 Napisano 27 Luty 2017 Napisano 27 Luty 2017 Cześć! :) Masz jakieś referencje po zobaczeniu których można będzie sobie wyobrazić finalną stylistykę? Trafiłem ostatnio na taki kurs, i stylistyka pasuje mi do tego zamku. https://www.lynda.com/3ds-Max-tutorials/3ds-Max-Stylized-Environment-Animation/503885-2.html Mogłabyś dodać detal w ZBrush.
asiacziku Napisano 7 Czerwiec 2017 Autor Napisano 7 Czerwiec 2017 Hej, po mega długim czasie przychodzę z updatem z teksturami. Trochę to zajęło, bo robiłam kilka rzeczy na raz, ale coś tam jest. Modele roślinek darmowe, ściągnięte z internetu.
michalo Napisano 7 Czerwiec 2017 Napisano 7 Czerwiec 2017 Mury mają za duży połysk. Myślę, że wogóle nie powinno tam być tego efektu. Model ma duży potęciał ale materiały leżą.
asiacziku Napisano 13 Luty 2018 Autor Napisano 13 Luty 2018 (edytowane) Hej, po ponad pół roku znalazłam trochę czasu i postanowiłam mojej wieży dać drugie życie :D wywaliłam wszystkie materiały i część modeli otoczenia, właściwie zaczęłam pracę od nowa. Rośliny to darmowe modele z internetu, całość złożona w 3ds max i renderowane v-rayem. Postprodukcja - Photoshop. Oto co wyszło. Edytowane 13 Luty 2018 przez asiacziku
olaf Napisano 14 Luty 2018 Napisano 14 Luty 2018 wyglada bardzo przyzwoicie. Troche korekt swiatla i tekstury (detale) i byłoby ekstra.
michalo Napisano 14 Luty 2018 Napisano 14 Luty 2018 Bajecznie, aż chciało by się dotknąć ;) Popraw to o czym wspomina Olaf i będzie bomba.
Rekomendowane odpowiedzi