Piterus_123 Posted October 30, 2004 Posted October 30, 2004 No i jak obiecalem wziolem sie za scenica niestety nie w 3 d maxie (bo narazie mi sie nie chce go uczyc. co spowodowane jest brakiem checi i czasu) a w Zmodelerku oto pierwsze screany po okolo 3 godzinkach pracy. Komentarze mile widziane. Pozdrawiam wszystkich.
zipper Posted October 30, 2004 Posted October 30, 2004 hmmm zaczynasz od drzwi ?? :) tak jeszcze nie probowalem ... ale powodzenia. narazie niewiele wiecej mozna powiedziec
illy Posted October 30, 2004 Posted October 30, 2004 powyzej klamki ten pas jest zaokraglony a u ciebie plaski
Knysha Posted October 30, 2004 Posted October 30, 2004 Heh. Prawde powiedziawszy dla mnie troche jest dziwne zaczynac auto od drzwi (ja przewaznie zaczynam od nadkola lub maski), no ale ty robisz i ty decydujesz :). Keep workin'. Pzdr
xMark Posted October 30, 2004 Posted October 30, 2004 tez planowalem zrobic to autko. ale narazie nie mam na nie czasu i motywacji wiekszej. ale z checia zobacze jak tobie ono wyjdzie. powodzenia :D
Piotr Dobosz Posted October 30, 2004 Posted October 30, 2004 przednia maska wedlug mnie jest troszke za krotka:( no ale moge sie mylic:) pozdrawiam
javor Posted October 30, 2004 Posted October 30, 2004 maska skopana :/ popatrz na fotke którą załączyłeś w pierwszym poście .... na boku przy lusterku powinien byś prawie pionowy kawałek a ty zrobiłeś całkiem inaczej
Piterus_123 Posted October 31, 2004 Author Posted October 31, 2004 kolejny maly uploadzik screan z wczoraj bo jak narazie to dopiero wlaczylem kompa (na cmentarzyku bylem). A tak na marginesie to zaczolem od przedniego nadkola wiec niewiem dlaczego pisaliscie ze od drzwi? No ale koniec trucia pojazd byl robiony przez okolo 5 godzin (co uwazam za ekspresowe tepo) i posiada 866 poligonow.
Predator Posted October 31, 2004 Posted October 31, 2004 widze ze bawiles sie boolenem no i troszke w tylnych drzwiach (wneka klamki) widac bledy powstale w skutek wycinania , bedziesz musial tam zredukowac ilosc vertexow no i troche z chamferowac te linie bo sa troche za ostre:). pozatym czekamy na wiecej.
Predator Posted October 31, 2004 Posted October 31, 2004 wneki klamek wycinales to widac no i wlasnie na krawedziach tych wnek powstaly samotne vertexy ktore ci torche psoja siatke chodzi mi o tylna wenke . usun te samotne ze tak to nazwe vertexy i zrob chamfer na krawedzi i bedzie dobrze.
Piterus_123 Posted October 31, 2004 Author Posted October 31, 2004 sory ze pytam ale gdzie w zmodzie jest opcja chamfer?
Piterus_123 Posted November 2, 2004 Author Posted November 2, 2004 nastepny ubdacik 12.000 fejsow 10 godzin
Recommended Posts