Zenjubo Napisano 9 Marzec 2017 Napisano 9 Marzec 2017 (edytowane) Cześć :) Postanowiłem założyć teczkę 3D i w miarę możliwości i czasu wrzucać tutaj moje modele (organiczne oraz hard surface), liczę na konstruktywną opinie, uwagi, porady, komentarze itp :) Pozdrawiam - - - Połączono posty - - - Praktyka w modelowaniu kobiecej twarzy :) - - - Połączono posty - - - Ork Edytowane 11 Marzec 2017 przez Zenjubo
Zenjubo Napisano 8 Październik 2017 Autor Napisano 8 Październik 2017 Cześć, Dawno nic ne wrzucałem swojego z powodu braku czas.. projekty, praca itp :) Baza dla ubrań i plecaka została wykonana w Marvelous Designer, reszta to Zbrush i troche 3ds MAX. Bez tekstur tylko sculpt.
genitalius Napisano 12 Październik 2017 Napisano 12 Październik 2017 sporo fajnych skulptow tak w gruncie rzeczy nie ma sie do czego przyczepic, nie wiem jak dlugo siedzisz w 3d ale chyba nie od wczoraj bo przemawiaja za tym umiejestnosci, ktore posiadasz bez watpienia, pozostaje sledzic dalszy rozwoj teczki. Moze jakies cwiczenia z anatomii jako kolejny etap studiowania pewnej gamy problemow. 1
Zenjubo Napisano 15 Październik 2017 Autor Napisano 15 Październik 2017 Cześć, Wrzucam kolejny sculpt który wykonałem w ramach ćwiczeń w wolnym czasie :) PS Dziękuje za komentarz Genitalius :) Co do ćwiczeń z modelowania anatomii to masz racje, na pewno mi się przydadzą :)
Zenjubo Napisano 24 Październik 2017 Autor Napisano 24 Październik 2017 Cześć, Znowu wrzucam mały update :) kolejny "OBCY" :)
michalo Napisano 25 Październik 2017 Napisano 25 Październik 2017 Srom na twarzy.. ok. Ale chyba nie zniósł bym tych świdrujących oczków wpatrzonych we mnie ;) Wszystko ładnie pięknie ale mógłbyś choć trochę przełamać symetrię, w podstawowych kształtach. Detal tak nie wpada w oko jak duże formy.
Zenjubo Napisano 26 Październik 2017 Autor Napisano 26 Październik 2017 Powiem szczerze że celowo nie "łamałem" geometrii w obu modelach obcych, tak jak to zrobiłem przy orku :) lub przy innych postaciach :) Ale oczywiście masz racje i sam to zawsze powtarzam że bardzo ważne jest przełamanie geometrii przy takich modelach :)
Zenjubo Napisano 26 Sierpień 2019 Autor Napisano 26 Sierpień 2019 Cześć, Taki szybki niedzielny model 😛 3
KLICEK Napisano 26 Sierpień 2019 Napisano 26 Sierpień 2019 no nawet spoko taki baraka z mortala 😄 jedyne co nie pyka i nie pasuje do postaci to ucho 🙂
Rekomendowane odpowiedzi