Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Living Death : Fallen

Featured Replies

Napisano

..hmm, nie jestem pewny czy aby uda mi sie ukonczyc pracke - do konca kwietnia jestem zarobiony i dopiero po tym terminie podrzuce jakies pierwsze rendery(mysle, ze jakos sie w terminie zmieszcze ..jesli nie to trudno - I TAK JĄ ZROBIĘ ! Pracka ta bedzie przedstawiac cierpiacego, wrzeszczacego do Najwyzszego - aniola. Temat jest juz lekko przechodzony, ale od jakigos czasu chodzi mi on po glowie i nadarza sie swietna okazja aby go w koncu zrealizowac. Co do szczegolow - fragmenty postaci beda zmechanizowane (mnostwo kabli, cieknacego oleju zmieszanego z krwia, troche flakow, ognia itp.). Scenka rozegra sie na smierdzacym, oblesnym bagnie ..wiem, wiem ..bedzie to malutki terenik, praktycznie kaluza z jakimis konarami.

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 1,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

hmm no pomysl niezly..ale ja tu czegos nie rozumiem...w regulaminie jest napisane aby nie przesadzac z mechanika...wiec jak to teraz jest? bo mam juz pomysla na swoja bitwe ale tam jest duzo mechaniki i mam dylemata[co?]

Napisano

Pablo a nie da sie troskzu czesci wykluczyc i zastąpic ich zywą tkanką ??

ja chce zoabczyc jak bedzie wtyglądał ten aniołek i koles cierpiacy

Napisano

....jeeezu Pablo...\"w regulaminie jest napisane...\"- Gotham sie wypowiedzial osobiscie sam nie wiem czy nie zostane wykluczony z moim pomyslem ale tu padly slowa Chief\'a ze jest dobrze...please bez przesady bo niedlugo wszyscy zasypiemy swoimi watpliwosciami Moderatorow

heyka!:D

ps. a chodzi o dwa w jednym:zabawa plus nauka to polaczenie gwarantuje rezultaty

[Edited on 11-4-2003 by Tomek Kosiorek]

Napisano
  • Autor

no niestety..tego sie spodziewalem, ale mialem cicha nadzieje, ze w koncu sobie odpoczne i zrobie cos dla siebie...przykro mi, ale nie mam szans na zrobienie tej pracki...od maja rozpoczynam kolejny projekt - gra online, wiec moze kiedy indziej.

sorry :(

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.