Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 59
  • Wyświetleń 6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Ja sie zawiodłem poziomem prac w industrialu:/ Spodziewałem się duzo wiecej. A w stillu oddałem głos na jakis czołg... Taki tam ;)

Napisano

heh :) zaczyna sie

domyslacie sie pewnie na kogo tez glosowalem ;)

pozdarwiam

peters

edit: ;) to jak juz piszecie na kogo glosowaliscie w stillach, to tez piszcie na kogo w innych kategoriach...

Napisano

Widzac ile jest userow i jakie prace sie pojawiaja na forum EVERMOTION to na ilosci wystawianych prac i ich poziom jaki reprezentuja jestem ogolnie zawiedziony jesli chodzi o Challenge.

Napisano

hehe ja glosy oddalem na Petersa i Pioniera ;) Rascal ma racje patrzac na piozom i ilosc prac wystawionych na samym forum a tych z Challenga to jest zle i to bradzo :| ale od poczatku ten challenge nie cieszyl sie jakas wielka popularnoscia ... moze przez to ze praktycznie w tym samym czasie byl CG Challenge ...

Napisano

zgadza sie rascal

moze jest to spowodowane tym ze to 1 taki konkurs organizowany na evermotion, no i ever nie jest jeszcze tak mocno znane

p.

Napisano

Coz... mozna smialo powiedziec ze nagrody dobre a i tematy nie byly tez zle. Jednak jak widac to nie wszystko zabraklo tego czegos... a szkoda, watpie zeby CG Challenge wplynol tak negatywnie.