buczer Napisano 21 Luty 2005 Share Napisano 21 Luty 2005 chyba jeden drugiemu samoloty pozyczal ;) fajne prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 21 Luty 2005 Share Napisano 21 Luty 2005 Ja sie zawiodłem poziomem prac w industrialu:/ Spodziewałem się duzo wiecej. A w stillu oddałem głos na jakis czołg... Taki tam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peters Napisano 21 Luty 2005 Share Napisano 21 Luty 2005 heh :) zaczyna sie domyslacie sie pewnie na kogo tez glosowalem ;) pozdarwiam peters edit: ;) to jak juz piszecie na kogo glosowaliscie w stillach, to tez piszcie na kogo w innych kategoriach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chalek Napisano 21 Luty 2005 Share Napisano 21 Luty 2005 PeterS: a napiszesz rewiu tego kompa? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peters Napisano 21 Luty 2005 Share Napisano 21 Luty 2005 tak :) i zrobie kilka fotek ;) heh p. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rascal Napisano 21 Luty 2005 Share Napisano 21 Luty 2005 Widzac ile jest userow i jakie prace sie pojawiaja na forum EVERMOTION to na ilosci wystawianych prac i ich poziom jaki reprezentuja jestem ogolnie zawiedziony jesli chodzi o Challenge. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chojraq Napisano 22 Luty 2005 Share Napisano 22 Luty 2005 hehe ja glosy oddalem na Petersa i Pioniera ;) Rascal ma racje patrzac na piozom i ilosc prac wystawionych na samym forum a tych z Challenga to jest zle i to bradzo :| ale od poczatku ten challenge nie cieszyl sie jakas wielka popularnoscia ... moze przez to ze praktycznie w tym samym czasie byl CG Challenge ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peters Napisano 22 Luty 2005 Share Napisano 22 Luty 2005 zgadza sie rascal moze jest to spowodowane tym ze to 1 taki konkurs organizowany na evermotion, no i ever nie jest jeszcze tak mocno znane p. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 22 Luty 2005 Share Napisano 22 Luty 2005 e tam nie wiem dla innych ale dlamnie byl to straszny okres pod wzgledem dostepnosci ... czasu ... Nie bede mowil na kogo glosowalem bo to oczywiste ... powiem tyle ze na polakow ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rascal Napisano 22 Luty 2005 Share Napisano 22 Luty 2005 Coz... mozna smialo powiedziec ze nagrody dobre a i tematy nie byly tez zle. Jednak jak widac to nie wszystko zabraklo tego czegos... a szkoda, watpie zeby CG Challenge wplynol tak negatywnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi