danilo2 Napisano 20 Maj 2017 Share Napisano 20 Maj 2017 (edytowane) Hej! Własnie zauwazylem ze nikt nie rozreklamowal podcastu na max3d.pl. Mikolaj Valencia, founder Flowboxa, opowiada o podejsciu Flowboxa i multi-user workflow: :) Edytowane 21 Maj 2017 przez danilo2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agdybybyl Napisano 20 Maj 2017 Share Napisano 20 Maj 2017 ...oooo....Mikołaj Valencja...!!!.... mój znajomy Juror... kiedyś przyznał mi Grand Prix za animacje... a na bankiecie po ogłoszeniu wyników powiedział.... " - a ja myślałem, że pan jest młody".... takiego specjalistę oszukać...... na wiek...:)))))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 20 Maj 2017 Share Napisano 20 Maj 2017 cholera, od kilku dni dostaje maile z jakiegos flowbox i wywalam myslac ze to spam. Kompletnie zapomnialem co to ten flowbox. Dzieki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rotomonks Napisano 21 Maj 2017 Share Napisano 21 Maj 2017 A nawet obejrzałem. Ładnie chłopcy, keep it up! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi