Poison mar Napisano 1 Listopad 2004 Napisano 1 Listopad 2004 Jak to jest np z v-rayem w Rhino, czy jest to plugin dla Rhino czy po prostu spod Maxa renderować?
SansSerif Napisano 1 Listopad 2004 Napisano 1 Listopad 2004 wow. jak odpalisz vry pod rhino to sie podziel instrukcja instalacji :>
Bzyku Napisano 2 Listopad 2004 Napisano 2 Listopad 2004 a co to z brazil bez przynajmniej narazie edytora materiałów tylko jakies podstawowe shadery brazilowskie bez swiatel itd :). Vray pod rhino ja tez chce :D...
zipper Napisano 2 Listopad 2004 Napisano 2 Listopad 2004 na poczatek ... w fazie modelowania rhinocerowe flamingo sprawdza sie calkiem niezle ... nawet mozesz nalozyc mapke envy ;) ale do ostatecznego renderu polecam brazila albo vray oczywiscie po exporcie do 3d studio ;) pozdro ... i powodzenia
Myszek Napisano 2 Listopad 2004 Napisano 2 Listopad 2004 no a ma ktos jakis tutek o exportowaniu do 3dmaxa ?? bo mi cos nie wychodzi :( co chwile albo kanciasta siatka albo polowa faceow jest odwrocona :/
SansSerif Napisano 2 Listopad 2004 Napisano 2 Listopad 2004 przed importem odwracaj poprawnie surfy i eksportuj pojedyncze polysurfy nie caly model.
Bzyku Napisano 2 Listopad 2004 Napisano 2 Listopad 2004 zalezy jak exportujesz czy tez importujesz do maxa czy jako iges czy tez mesh przy meshu jako 3ds to przyczyną obracania i rozwalania modelu jest przekroczenie limitu 65k tri. dla pojedynczego obiektu a jesli jako iges to chyba tylko dzieki Powertranslator mi jakos wiekszych obiektów bez niego i to bezblednie nie udalo sie zaimportowac do maxia taki to urok discreeta
Myszek Napisano 3 Listopad 2004 Napisano 3 Listopad 2004 no pomoglo ladnie sie exportuje dzieki, a ten brazil to jakis dziwny troche jest sciagnalem v2.0 beta ale nie moge sie polapac co i jak szkoda ze nie ma do niego helpa :(
Rekomendowane odpowiedzi