Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 1,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

a co to z brazil bez przynajmniej narazie edytora materiałów tylko jakies podstawowe shadery brazilowskie bez swiatel itd :). Vray pod rhino ja tez chce :D...

Napisano

na poczatek ... w fazie modelowania rhinocerowe flamingo sprawdza sie calkiem niezle ... nawet mozesz nalozyc mapke envy ;) ale do ostatecznego renderu polecam brazila albo vray oczywiscie po exporcie do 3d studio ;)

pozdro ... i powodzenia

Napisano

no a ma ktos jakis tutek o exportowaniu do 3dmaxa ?? bo mi cos nie wychodzi :( co chwile albo kanciasta siatka albo polowa faceow jest odwrocona :/

Napisano

zalezy jak exportujesz czy tez importujesz do maxa czy jako iges czy tez mesh przy meshu jako 3ds to przyczyną obracania i rozwalania modelu jest przekroczenie limitu 65k tri. dla pojedynczego obiektu a jesli jako iges to chyba tylko dzieki Powertranslator mi jakos wiekszych obiektów bez niego i to bezblednie nie udalo sie zaimportowac do maxia taki to urok discreeta

Napisano

no pomoglo ladnie sie exportuje dzieki, a ten brazil to jakis dziwny troche jest sciagnalem v2.0 beta ale nie moge sie polapac co i jak szkoda ze nie ma do niego helpa :(