polka dot Napisano 2 Listopad 2004 Share Napisano 2 Listopad 2004 witam nie bede nic pisal bo i tak nikt nie przeczyta :) prawie skonczone, jak widzicie bledy albo macie propozycje to piszcie pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shahow Napisano 2 Listopad 2004 Share Napisano 2 Listopad 2004 Fajny pokoik, chciałbym w takim mieszkac :) Jak narazie to jeden błąd mi sie w oczy rzuca: niebo. Jest nieciekawe. Rzuc tam jakis krajobraz, albo zastąp całkowiecie białym tłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 2 Listopad 2004 Share Napisano 2 Listopad 2004 gdyby tam dac jakis dywanik, byloby od razu cieplej. ten slup (chyba glosnik) tuz przed kamera przeszkadza. jesli te banki zwisajace z sufito maja byc lampami, to zarowek brakoje. ten czajnik bym zrobila z jasniejszej porcelany. oprocz tego calkiem ladne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 2 Listopad 2004 Autor Share Napisano 2 Listopad 2004 tla nie ma bo to wip, zarowki sa, przyjrzyj sie :) mzoe zrobie dywan a porcelana bedzie czarna :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 2 Listopad 2004 Autor Share Napisano 2 Listopad 2004 zblizenie na porcelanke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 2 Listopad 2004 Share Napisano 2 Listopad 2004 porcelanka to by tu biala lepiej pasowala ... ;/ pokoik fajny ale jakos mi te meble kuchenne nie lezą jak by byly sa niskie ... i ta lodówka(mini?).... ;) poza tym bez zastrzezen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 2 Listopad 2004 Autor Share Napisano 2 Listopad 2004 bo ta kuchnia jest naprawde daleko ;) lodowa jest prawie dwa razy wyzsza niz kolumny :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 2 Listopad 2004 Share Napisano 2 Listopad 2004 jesli można prośić o bardzo wielki zbliżenia na lampy bo ja serio rych zarówek nie widze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 2 Listopad 2004 Share Napisano 2 Listopad 2004 hmm na jakiej wysokosci jest strop ? 3.4 m ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 2 Listopad 2004 Autor Share Napisano 2 Listopad 2004 nie wiem ale wysoko ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duda Napisano 15 Listopad 2004 Share Napisano 15 Listopad 2004 1. Nie podoba mi się telewizor... wygląda jak zwykły chamfer box + kilka boxów jako przyciski. Tak... telewizor to pierwsza rzecz na którą spojrzałem... Proponuję zrobić jakiś ładniejszy... i chudszy bo ten ma ok 100kg i nie wiem jak on jest przymocowany do ściany (ile to cali?). 2. Te wnęki w ścianie po prawej... powinny się tam znaleźć jakieś drobne przedmioty typu puchary czy jakieś takie... 3. Widok za oknem... 4. Sofa i fotel wyglądają jak dla mnie dość sztucznie... Ciężko jest określić czy to skóra czy jakiś materiał... Co do jakości pracy nie będę się wypowiadał bo sam nie zrobię lepiej :) ... Ogólnie to mi się podoba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 15 Listopad 2004 Share Napisano 15 Listopad 2004 1. zegar z prawej troche niefortunnie umiesciłem - zle wyglada w tym waskim pasku, jakby tak na chama tam wciśnięty, a sciana nad nim jest całkowicie pusta... 2. kolumna na pierwszym planie z prawej strony - na początku troche cięzko sie skapnąć, co to jest 3. lodówka wygląda na jakąś karłowatą odmianę, no ale to chyba tylko złudzenia optyczne (co nie zmienia fakty, ze wygląda to dziwnie). 4. odbicie w kineskopie nie powinno być rozmyte, przyjrzyj się prawdziwemu kinoskopowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 15 Listopad 2004 Share Napisano 15 Listopad 2004 Krzesełka w tle za czarne, nie widac konturów. A tak wogole to fajnie, zobaczymy co bedzie niedługo, bo sam robie pokoik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wielka_Siostra Napisano 15 Listopad 2004 Share Napisano 15 Listopad 2004 KAMERA. Zrób tak, aby było widać kawałekj sufitu, wtedy ukoisz mój niepokój;-) Ogólnie uważam, że jest super. Nie zważaj na tych czepiaczy, tylko kamerka w górę i będzie dobrze:-) No, chyba że nie masz sufitu i nie uwzględniłeś go w oświetleniu;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 17 Listopad 2004 Autor Share Napisano 17 Listopad 2004 Duda: 1 - to nie sa przyciski a napis producenta ;) 2 - to jest wip wiec napewno sie tam cos znajdzie - czysta logika 3 - to samo - dlaczego mam sie tym zajmowac jak nie skonczylem modelingu? 4 - kwestia gustu - sa z kisielu obitego zamszem m3kka: 1 - mi tam pasuje 2 - moze masz racje ;) 3 - tak to zludzenie wywolane wysokim stropem 4 - przyjzyj sie wyswietlaczowi LCD streaker: a jakie ty jeszcze kontury chcesz zobaczyc?? ;) Wielka_Siostra: przeciez wicac kawalek sufitu ;) przyjrzyj sie nad kuchnia - sufot jest ten sam co w pokoju ;) dzieki za posty :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RuMuN Napisano 17 Listopad 2004 Share Napisano 17 Listopad 2004 hehe a tak wogole to ile robisz prac na raz ;) po tak sobie czytam wipy i co widze prawie wiekszosc prac to twoje :) okej. pracka podoba mi sie moze ja tez sie skusze na pokoik ;) hmm moze wlasny :/ troche mam duzo rzeczy w nim ale dam rade ;) hmm zmienilbym troche te sofy bo sa takie jakies dziwne ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 17 Listopad 2004 Autor Share Napisano 17 Listopad 2004 retro sofy :D a co do wipow to tylko trzy - pokoj, mazda i montany ;) dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wesoledi Napisano 17 Listopad 2004 Share Napisano 17 Listopad 2004 moze byl kapke ajsniejsza ta porcelane zrobil :) (a moze krysztaly? :)) tak ponadto to b.ladnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 17 Listopad 2004 Share Napisano 17 Listopad 2004 no powinno byc widać gdzie sie oparcie konczy a zaczyna siedzenie, a ja tam widze tylko czarna plame w ksztalcie literki L Z(może to kwestia rozdzielczości) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 21 Listopad 2004 Autor Share Napisano 21 Listopad 2004 z niesamowita przkroscia stwierdzam ze plik .max tej sceny jest uszkodzony i pokoju nie skoncze :( trzeba zrobic cos nowego ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 21 Listopad 2004 Share Napisano 21 Listopad 2004 zrob od nowa;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 21 Listopad 2004 Share Napisano 21 Listopad 2004 a autobak ? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 21 Listopad 2004 Autor Share Napisano 21 Listopad 2004 problem w tym ze ta scene robilem na innym komputerze, potem dostalem ją do siebie zrarowana i okazalo sie ze KWAs plik nie dziala a na tamtym kompie tez go juz nie ma ;( ale to szansa na zrobienie czegos nowego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 21 Listopad 2004 Share Napisano 21 Listopad 2004 Usz ty niedobry ;). No coz szkoda, ale pokoik i tak mi sie podoba :). GJ :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi