KLICEK Napisano 4 Listopad 2004 Share Napisano 4 Listopad 2004 co do knajp to ja bym zaufal instynktowi rowra :) ten miejski dresik zna pewnie najmniejsza dziurke w tym miescie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 4 Listopad 2004 Share Napisano 4 Listopad 2004 lepiej mnie nie sluchaj bo bedziesz piwo w zoo pil :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 4 Listopad 2004 Share Napisano 4 Listopad 2004 wszyskie dziury powiadasz :D jego instynk niczego nam dobrego nie wróży :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 4 Listopad 2004 Share Napisano 4 Listopad 2004 Salwator daj linka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 5 Listopad 2004 Share Napisano 5 Listopad 2004 ależ proszę bardzo - http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=8656&page=7&pp=10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 6 Listopad 2004 Share Napisano 6 Listopad 2004 dobra, więc trzeba szybko ustalić jaki pub, jakie znaki rozpoznawcze (może avatary przypięte do koszulek?) no i o której. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 6 Listopad 2004 Share Napisano 6 Listopad 2004 nom, trzeba. ja nadal obstaje za exodusem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 6 Listopad 2004 Share Napisano 6 Listopad 2004 jeśli chodzi o znaki rozpoznawcze to proponuje aby ktoś zjawił się z 15 min. wcześniej w pubie i postawił na stole karteczke z logiem max3d.pl, wtedy wszyscy się dosądziemy i jazda! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 6 Listopad 2004 Share Napisano 6 Listopad 2004 hehe tweety bingo, gorzej jak mu autobus ucieknie i wszyscy będą błądzić szukając stolika :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 6 Listopad 2004 Autor Share Napisano 6 Listopad 2004 tweety ma dobry pomysl!!:) a jesli chodzi o pub to zostawiam to w waszych rekach:):) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 6 Listopad 2004 Share Napisano 6 Listopad 2004 nielot jak ju zustalimy pub to czy pójdziesz do niego i wystawisz karteczkę?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 6 Listopad 2004 Autor Share Napisano 6 Listopad 2004 ja!!?? czemu ja?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 6 Listopad 2004 Share Napisano 6 Listopad 2004 bo jako jedyny nielatasz nigdzie indziej i masz czas żeby przyjść wcześniej ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 6 Listopad 2004 Share Napisano 6 Listopad 2004 rozmawiał lot z nielotem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 6 Listopad 2004 Share Napisano 6 Listopad 2004 salvator ty się nie wcinaj, to są posty wyższych lotów :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 6 Listopad 2004 Share Napisano 6 Listopad 2004 nielot jak ju zustalimy pub to czy pójdziesz do niego i wystawisz karteczkę?? ale obciach :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 6 Listopad 2004 Share Napisano 6 Listopad 2004 no ktoś to zrobić musi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 6 Listopad 2004 Share Napisano 6 Listopad 2004 lol, co za głupki, po prostu wchodzi, podchodzi do stolika, panowie się przesiądą, bo tu max3d przyjdzie :D zbuegają się fotoreporterzy, a my wchodzimy po czerwonym dywanie do środka i rozdajemy autografy, ale nie za dużo, aby miały odpowiednią wartość. Potem wypraszają innych i właściciel pubu serwuje nam koniaczek i francuskie wino ... mhhmmm potem wnoszą pieczonego na ruszcie prosiaka :> heh, nie powinienem brać już do buzi tego białego co mi dał pan na ulicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 6 Listopad 2004 Share Napisano 6 Listopad 2004 hmm warto rozwazyc taki scenariusz ;) tak z ciekawosci - nie wiedziales, że jak pan daje do buzi, niewazne czy na ulicy, czy gdzie indziej, to sie nie bierze i ucieka krzyczac "GWAŁTU RETY!!!!"?? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 6 Listopad 2004 Share Napisano 6 Listopad 2004 pfff ja tam daje każdemu i nie uciekają :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 6 Listopad 2004 Share Napisano 6 Listopad 2004 hmm ustalone jest, że spotykamy się pod pręgierzem o 18:30 na rynku naprzeciwko mcdonalda. gdzie idziemy jeszcze nie wiemy, ale proszę zgłaszać nadal kandydatury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 7 Listopad 2004 Share Napisano 7 Listopad 2004 hmmm... kolejna prośba JEŚLI KTOKOLWIEK MA W POSIADANIU APARAT CYFROWY I/LUB KAMERĘ TO BARDZO PROSZĘ O PRZYNIESIENIE JEJ NA MEETING!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 7 Listopad 2004 Share Napisano 7 Listopad 2004 może poproś adka aby wstawił na główną taki napis ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 7 Listopad 2004 Share Napisano 7 Listopad 2004 :D dobry pomysł, ale ostatnio jakoś nikt nic nie pisze, a czas ucieka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 7 Listopad 2004 Autor Share Napisano 7 Listopad 2004 bylo juz kilka ofert klubu trzeba teraz tylko wybrac (zostawiam to wam:D:D:D) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 7 Listopad 2004 Share Napisano 7 Listopad 2004 no coż można napisać? to sie musialo skonczyc pod pregiezem, doslownie i w przenosni ;), o 18:31. a lokal sie znajdzie. a jak nie, to zawsze jakis park sie zahaczy... ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 7 Listopad 2004 Share Napisano 7 Listopad 2004 hehe kto ten pregiez wymyslil :) a co do parku to hmm czemu nie :D byle nie padalo :) i zalatwcie aparat lub kamere : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 7 Listopad 2004 Autor Share Napisano 7 Listopad 2004 mila laweczka w torbie pare butelek.......i mila atmosfera:D:D:D:D tego mi trzeba:P:P:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 7 Listopad 2004 Share Napisano 7 Listopad 2004 tylko trochę zimno będzie.... a co tam założe kalesony :B Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 7 Listopad 2004 Autor Share Napisano 7 Listopad 2004 grzane wino pomoze sie ogrzac;);) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 7 Listopad 2004 Share Napisano 7 Listopad 2004 ale jak bedziemy juz pic w tym parku to nie biezcie swoich komorek niewiadomego pochodzenia bo 48 mi sie nie widzi a niebiescy jak nie trzeba to zawsze sie napatocza;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 7 Listopad 2004 Share Napisano 7 Listopad 2004 przestańcie z tym parkiem bo ludzie się przestraszą i nie przyjadą :D we wrocku nie brakuje przecie pubów :P Kulki - jakieś doświadczenia? :D a z tym pręgierzem to przegięcie, nie rozróżnimy się między miejscowymi żulami :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 7 Listopad 2004 Autor Share Napisano 7 Listopad 2004 slavator przeciez prawie wszyscy to miejscowi zule;):D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 7 Listopad 2004 Share Napisano 7 Listopad 2004 ja nie jestem :D (miejscowym :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 7 Listopad 2004 Share Napisano 7 Listopad 2004 ja jestem tylko zulem:D hehe my z salvem przyjdziemy chyba razem jak zobaczycie malego i duzego czyli salva to znaczyz ze to my :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dirty Napisano 7 Listopad 2004 Share Napisano 7 Listopad 2004 to kiedy w koncu ten browarek? czwartek, piatek czy sobota? bardzo mozliwe, ze wpadne jesli nic mi nie wyskoczy (i bynajmniej nie mowie tutaj o pryszczach heh) laweczka odpada, juz mam za soba wiek tanich win i laweczek w parku. to w koncu kto jest na stowe? z tym pregiezem moze byc, mozna sobie dac numery komorek na privie i zdzwonimy sie jakos na tym rynku ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 7 Listopad 2004 Share Napisano 7 Listopad 2004 heh dirty, jak będziesz miał przyjść to najlepiej o 18:30 pod pręgierzem we czwartek i chyba w tej materii niewiele się zmieni :D hmm Traitor, vorek - będziecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 7 Listopad 2004 Autor Share Napisano 7 Listopad 2004 tylko ja mam pytanko czy mnie znajdzicie:):) albo czy ja was znajde:D:D aha i kto wogole ma zamiar przyjsc???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 7 Listopad 2004 Share Napisano 7 Listopad 2004 aha i kto wogole ma zamiar przyjsc???? zeby sie nie okazalo, ze nikt ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 7 Listopad 2004 Autor Share Napisano 7 Listopad 2004 no wlasnie :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 7 Listopad 2004 Share Napisano 7 Listopad 2004 no podliczmy: salvator nielot rowr tweety draacul (zgłoś się) Kulki dirty no i nie otrzymałem żadnej wieści od strony Traitor Vorek razem byłoby 9 jeśli ktokolwiek jeszcze z Wrocławia chce przyjść, to serdecznie zapraszamy 18.30 rynek wrocławski pręgierz z wydrukowanym avatarem bądź nickiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 7 Listopad 2004 Share Napisano 7 Listopad 2004 planujemy wojny? mayowcy na maxowcow itd itp... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 7 Listopad 2004 Share Napisano 7 Listopad 2004 no to mam problem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 7 Listopad 2004 Autor Share Napisano 7 Listopad 2004 ludu troche sie zebralo jak wszyscy przyjda to bedzie porzadna banda:D:D czekamy na potwierdzenie traitor'a i vork'a aha trzeba by tak do srody(wtorku??)wszystko zapiac na ostatni guzik wiec czesu coraz mniej pzodro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 8 Listopad 2004 Share Napisano 8 Listopad 2004 Potwierdzam, przyjdade :) Jakby coś mi w tym przeszkodziło to uprzedze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 8 Listopad 2004 Share Napisano 8 Listopad 2004 no to do zaobaczenia w czwartek po pręgierzem! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 8 Listopad 2004 Share Napisano 8 Listopad 2004 ja potwierdzam bycie! i reasumujac: CZWARTEK, PREGIERZ, 18:30, MIEC WYDRUK AVANTARA EWENTUALNIE KARTECZKE Z NIKIEM, JAM MASZ WEZ CYFRAKA ALBO KAMERE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 8 Listopad 2004 Share Napisano 8 Listopad 2004 tylko dodam że klub jeszcze nie jest ustalony, więc fajnie by było aby mieć jakieś konkretne propozycje a'propos pubu albo klubu!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 8 Listopad 2004 Share Napisano 8 Listopad 2004 ja mowie... GUMOWA ROZA ALBO MALGOSIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 8 Listopad 2004 Share Napisano 8 Listopad 2004 ja ze swojej strony proponuje ALTANĘ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi