Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 206
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

jeśli chodzi o znaki rozpoznawcze to proponuje aby ktoś zjawił się z 15 min. wcześniej w pubie i postawił na stole karteczke z logiem max3d.pl, wtedy wszyscy się dosądziemy i jazda! :)

Napisano

lol, co za głupki, po prostu wchodzi, podchodzi do stolika, panowie się przesiądą, bo tu max3d przyjdzie :D zbuegają się fotoreporterzy, a my wchodzimy po czerwonym dywanie do środka i rozdajemy autografy, ale nie za dużo, aby miały odpowiednią wartość. Potem wypraszają innych i właściciel pubu serwuje nam koniaczek i francuskie wino ... mhhmmm potem wnoszą pieczonego na ruszcie prosiaka :>

heh, nie powinienem brać już do buzi tego białego co mi dał pan na ulicy.

Napisano

hmm warto rozwazyc taki scenariusz ;)

tak z ciekawosci - nie wiedziales, że jak pan daje do buzi, niewazne czy na ulicy, czy gdzie indziej, to sie nie bierze i ucieka krzyczac "GWAŁTU RETY!!!!"??

:P

Napisano

hmm ustalone jest, że spotykamy się pod pręgierzem o 18:30 na rynku naprzeciwko mcdonalda.

gdzie idziemy jeszcze nie wiemy, ale proszę zgłaszać nadal kandydatury.

Napisano

no coż można napisać? to sie musialo skonczyc pod pregiezem, doslownie i w przenosni ;), o 18:31. a lokal sie znajdzie. a jak nie, to zawsze jakis park sie zahaczy... ;p

Napisano

ale jak bedziemy juz pic w tym parku to nie biezcie swoich komorek niewiadomego pochodzenia bo 48 mi sie nie widzi a niebiescy jak nie trzeba to zawsze sie napatocza;)

Napisano

przestańcie z tym parkiem bo ludzie się przestraszą i nie przyjadą :D

we wrocku nie brakuje przecie pubów :P

Kulki - jakieś doświadczenia? :D

a z tym pręgierzem to przegięcie, nie rozróżnimy się między miejscowymi żulami :)

Napisano

ja jestem tylko zulem:D hehe my z salvem przyjdziemy chyba razem jak zobaczycie malego i duzego czyli salva to znaczyz ze to my :D

Napisano

to kiedy w koncu ten browarek? czwartek, piatek czy sobota? bardzo mozliwe, ze wpadne jesli nic mi nie wyskoczy (i bynajmniej nie mowie tutaj o pryszczach heh)

laweczka odpada, juz mam za soba wiek tanich win i laweczek w parku.

to w koncu kto jest na stowe? z tym pregiezem moze byc, mozna sobie dac numery komorek na privie i zdzwonimy sie jakos na tym rynku ;)

Napisano

heh dirty, jak będziesz miał przyjść to najlepiej o 18:30 pod pręgierzem we czwartek i chyba w tej materii niewiele się zmieni :D

hmm

Traitor, vorek - będziecie?

Napisano

no podliczmy:

salvator

nielot

rowr

tweety

draacul (zgłoś się)

Kulki

dirty

no i nie otrzymałem żadnej wieści od strony

Traitor

Vorek

razem byłoby 9

jeśli ktokolwiek jeszcze z Wrocławia chce przyjść, to serdecznie zapraszamy 18.30 rynek wrocławski pręgierz z wydrukowanym avatarem bądź nickiem.

Napisano

ludu troche sie zebralo jak wszyscy przyjda to bedzie porzadna banda:D:D

czekamy na potwierdzenie traitor'a i vork'a

aha trzeba by tak do srody(wtorku??)wszystko zapiac na ostatni guzik wiec czesu coraz mniej

pzodro

Napisano

ja potwierdzam bycie!

i reasumujac:

CZWARTEK, PREGIERZ, 18:30, MIEC WYDRUK AVANTARA EWENTUALNIE KARTECZKE Z NIKIEM, JAM MASZ WEZ CYFRAKA ALBO KAMERE!