technoon Napisano 3 Listopad 2004 Napisano 3 Listopad 2004 witam!!!! co sadzicie o moich kostkach?? http://republika.pl/technoon/kosc.jpg pozdrawiam porosze o komentarze
Shogun 3D Napisano 3 Listopad 2004 Napisano 3 Listopad 2004 Ładne, zdrowe kości, widać dużo mleka pijesz:)))
Salay Napisano 3 Listopad 2004 Napisano 3 Listopad 2004 ty chyba tego mleka za malo pijesz...bo "pij mlego będziesz wielki"...tekstury na kosciach pozostawiaja wieeelllleeee do życzeniaa tak to nie wiem...nie ma co gadać...widziałem gorsze ale coś z ciebie bedzie...chyba
Vorek Napisano 3 Listopad 2004 Napisano 3 Listopad 2004 Kości jak kości, nieciekawie wymodelowane (widać bugi i to sporo, pewno od boolena) z nijakimi materiałami, podłoże też nie zaciekawe. Może jakiś dobry kadr, światło i mała głębia ostrości by coś z tego uratowały ale w takiej formie to nic interesującego.
Gość Deler Napisano 3 Listopad 2004 Napisano 3 Listopad 2004 bez urazy, poczytaj o kompozycji zanim cos takiego popelnisz, zobaczymy ile wytrwasz w 3d, jestem ciekaw.
tweety Napisano 3 Listopad 2004 Napisano 3 Listopad 2004 to jużdruga twoja pracka którą komentuję ;) ale do rzeczy: materiał na kostkach do kitu (powinien byćhyba metal a jest... nie wiem co) stól to chyba ma szybe na sobie (i to porowatą) tak wyglądają twoje odbicia. moja sugestia: (tak jak Vorek) dobry kadr (tużnad stołem i kostki lecą w stronę kamery), jakiś DOF, i o wiele ciekawszy materiał na stół i kostki (bez bumpa na stole i metal aluminium na kostkach) model możesz troche poprawić bo za bardzo widać Boolean jeśli używasz (tak jak w Aibo) Mentala to pożądnie dopracuj efekty bo to przypomina mi pracki w Scanline i to z niezbyt dobrze ustawionym światłem przenoś to do wip'a i pożądnie dopracuj pozdrawiam
Kulki Napisano 5 Listopad 2004 Napisano 5 Listopad 2004 gdybys dal mniejsza rozdzielczosc to by nie bylo tych kantaow gdzie niegdzie na kosciach widac. a pozatym kostki jak kostki poprostu...kostki
Rekomendowane odpowiedzi