Napisano 25 Lipiec 20177 l Paint, prosty edytor graficzny znany wszystkim użytkownikom systemu Windows, znika z systemu operacyjnego - poinformował Microsoft. Pełna treść: Paint zniknie z Windowsa po 32 latach
Napisano 25 Lipiec 20177 l i będzie w sklepie windows store więc tak właściwie to nie zniknie :) Można się rozjeść, nie ma potrzeby rozglądać sieza kupnem photoshopa, paint nadal królem! ;)
Napisano 25 Lipiec 20177 l Słabe posunięcie.... Przywykłem już do "Otwórz za pomocą Pint" > ctrl+W > pomniejsz o 50 %.... i tym podobnych prostych operacji... nie wiem... wg mnie lipa... ale swoją drogą od jakiegoś czasu z Windowsem dzieją się dziwne rzeczy jak ten kafelkowy design... idzie przywyknąć...
Napisano 26 Lipiec 20177 l Autor Ten moment, kiedy okazuje się, że nikt w sumie nie czyta treści artykułu, bo wszyscy (łącznie z fejsem) komentują, że będzie dostępny w Windows Store, a napisałem o tym w tekście ;)
Napisano 26 Lipiec 20177 l tak sformulowany pierwszy akapit, ze nikt nie widzi potrzeby czytania artykulu ;)