CzAk1 Napisano 25 Lipiec 2017 Share Napisano 25 Lipiec 2017 Paint, prosty edytor graficzny znany wszystkim użytkownikom systemu Windows, znika z systemu operacyjnego - poinformował Microsoft. Pełna treść: Paint zniknie z Windowsa po 32 latach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 25 Lipiec 2017 Share Napisano 25 Lipiec 2017 juz zdarzyli poinformowac, ze bedzie dostepny w Store. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imperator Napisano 25 Lipiec 2017 Share Napisano 25 Lipiec 2017 i będzie w sklepie windows store więc tak właściwie to nie zniknie :) Można się rozjeść, nie ma potrzeby rozglądać sieza kupnem photoshopa, paint nadal królem! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 25 Lipiec 2017 Share Napisano 25 Lipiec 2017 ufff - juz myslałem ze przejął go Autodesk ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papa Pio Napisano 25 Lipiec 2017 Share Napisano 25 Lipiec 2017 Słabe posunięcie.... Przywykłem już do "Otwórz za pomocą Pint" > ctrl+W > pomniejsz o 50 %.... i tym podobnych prostych operacji... nie wiem... wg mnie lipa... ale swoją drogą od jakiegoś czasu z Windowsem dzieją się dziwne rzeczy jak ten kafelkowy design... idzie przywyknąć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 26 Lipiec 2017 Autor Share Napisano 26 Lipiec 2017 Ten moment, kiedy okazuje się, że nikt w sumie nie czyta treści artykułu, bo wszyscy (łącznie z fejsem) komentują, że będzie dostępny w Windows Store, a napisałem o tym w tekście ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keajra Napisano 26 Lipiec 2017 Share Napisano 26 Lipiec 2017 Dammit, w czym teraz bede codowal :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 26 Lipiec 2017 Share Napisano 26 Lipiec 2017 tak sformulowany pierwszy akapit, ze nikt nie widzi potrzeby czytania artykulu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi