oltarz Napisano 26 Lipiec 2017 Share Napisano 26 Lipiec 2017 (edytowane) Takie rzeczy można sobie wyklikać w Orce do reela: [video=youtube_share;gzQ_k1zIh3s] Jakby ktoś był zainteresowany to w odpowiednim dziale jest parę ogłoszeń :) Pozdro P. Edytowane 26 Lipiec 2017 przez oltarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ApaczoS Napisano 27 Lipiec 2017 Share Napisano 27 Lipiec 2017 Strasznie długie te reele robisz. A w tym zdecydowanie za dużo misia i to z jednej sceny. 6/10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 27 Lipiec 2017 Share Napisano 27 Lipiec 2017 mi nie przeszkadzała długość, bo oglądałem na 150% prędkości ;) Ale faktycznie daloby sie zrobic z tego cos krotszego bez utraty atutow. Generalnie poziom bardzo dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blinq Napisano 29 Lipiec 2017 Share Napisano 29 Lipiec 2017 Bardzo ładny reel. Szczególnie Miś uszatek :) Mógłbyś zdradzić na czym pracujecie w orce? W czym był render, animacja?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gaspar Napisano 30 Lipiec 2017 Share Napisano 30 Lipiec 2017 Nie chciałbyś widzieć tych rigów zaufaj mi :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oltarz Napisano 1 Sierpień 2017 Autor Share Napisano 1 Sierpień 2017 Dzięki :) blinq - modele: 3dsmax, zbrush; tekstury: substance, psd; rigi, animacja: maya; shading, lighting, rendering: 3dsmax+vray; fur: 3dsmax+ornatrix; fx: TP, fume, phoenix, houdini; compo, md: nuke, fusion, after. Boris - tutaj znajdziesz ze 2 sekundy o rigu :) Pozdr P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi