kłapouchy Napisano 2 Sierpień 2017 Napisano 2 Sierpień 2017 Czołem, ostatnio popełniłem taką małą scenkę. Soft: Max, Corona, PS
odnetniN Napisano 6 Sierpień 2017 Napisano 6 Sierpień 2017 Jakie masz oswietlenie na scenie bo ciezko mi zdefiniowac czym swiecisz. image uploader Pozwolilem sobie na over, brakuje mi tam cienia - fajnie wtedy buduje przestrzen. (jak cos moge go usunac) Ogolnie bardzo fajny obrazek najbardziej podobaja mi sie texturki Pzdr
kłapouchy Napisano 8 Sierpień 2017 Autor Napisano 8 Sierpień 2017 Cześć, światło jest bardzo proste. Na lewo od kamery jest duże okno i stamtąd idzie światło, a świecę tylko HDR'ką do tego w oknach coronowe sky portale. Bardzo fajnie wygląda z twoją fotoszopką ;) Co do tekstur, wszystko robione proceduralnie ;] Pracowałem przez jakiś czas w gamedevie i pokochałem robienie tekstur :D
Pionier Napisano 8 Sierpień 2017 Napisano 8 Sierpień 2017 Jest cos w uwadze kolegi wyzej. Troszke swiatelko mozna poprawic, textury rzeczywiscie najlepiej sie prezentuja ale jak sam napisales, widac ich proceduralna nature ;) P.
Rekomendowane odpowiedzi