uncle Napisano 3 Kwiecień 2003 Napisano 3 Kwiecień 2003 mam zamiar zrobic mnie jwiecej takiego oto super mutanta: szkic jest z fazy wstepnej do gry fallout: bos - of coz gra dawno zrobina ale szkic jest calkiem fajny :) za to zabieram sie zaraz tylko jak skoncze helikoptera (ktory idealnie pasowal do porzpedniej bitwy) pewnie za dobrze mi nei wyjdzie ten super mutant - no ale coz - probowac mozna :P [Edited on 9-4-2003 by Gotham]
SiD Napisano 3 Kwiecień 2003 Napisano 3 Kwiecień 2003 Nowiec tak super pomysł i wogłole ładnie wygląda mi on z twrzy przypomina predatora bez maski a z dłoni frankensaina , z ramion troszku orka hehe ale to moje stwerdzenie sa lekie powodzenia i czekam na peirwszy render ;D
Dr. eA Napisano 3 Kwiecień 2003 Napisano 3 Kwiecień 2003 Coz narazie moge powiedziec? Chyba tylko to ze Fallout rulez:)
Toxic Napisano 3 Kwiecień 2003 Napisano 3 Kwiecień 2003 Fallout\'owy klimacik to jest to co lubie :D A tak z twarzy to mi predatora przypomina. [Edited on 3-4-2003 by Toxic]
uncle Napisano 3 Kwiecień 2003 Autor Napisano 3 Kwiecień 2003 ja jestem zagorzalym fanem fallouta i dlatego postanowilem taka prace wykonac - co z tego wyjdzie zobaczymy - lae najpierw gpolica skoncze :)
Pablo Napisano 4 Kwiecień 2003 Napisano 4 Kwiecień 2003 uuuu niezly szkic...wiem ze nie Twoj ale niezly:):)...tylko ciekawe jak Ci wyjdzie :] powodzenia
SiD Napisano 4 Kwiecień 2003 Napisano 4 Kwiecień 2003 Pablo musi mu wyjsc hehe pomysł jest dobry a co rysunku to juz pisałem ze mi sie podoba nawet bardzo hehe , wiec powodzenia czekam na pierwsze odsłony :)
uncle Napisano 8 Kwiecień 2003 Autor Napisano 8 Kwiecień 2003 dzis wracam do chaty i robie:) - juz mam cala siatke glowy rozplanowana, w sumie bedize bardzo prsota, a efket bezdie mysle ze dobry :) smok mnie paru sztuczek nauczyl :d a gpolice pokazal ze mozna szybko robic niekotree elementy - czekajcie :) aha i jeszcze taka krotka historia super mutanta: wiedz byla wojna nuklearna ok 2025 roku, wtedy cale stany zostaly zrownane z ziemia, przetrwaly niewielkie grupki ludzi nieskarzonych w kryptach, oraz wiele odmian ghouli i mutantow na zewnatrz, super mutanat jest jednak dzielem pewnej grupki naukowcow ktora potrzebowala poterznej i zarazem poslusznej armii. wiec super mutanty nie grzesza inteligencja, zato sa bardzo wytrzymale i zawsze gotowe zabijac, poprostu idealna. 2,5 metrowa machina do zabijania, bez problemu moze trzymac 2 karabiny m2 (montowane byly na jeepach w wietnamie maja tez cos kolo 1,8m-2m dlugosci) rownie dorbze moze miec miniguna lub cokolwiek innego morderczego :) no mysle ze juz wam przyblizlem postac mojego mordercy aha ci naukowcy tworzyli go tak ,ze lapali zdrowych ludzi z krypt (ktorych bylo juz i tak malo) i zarazali ich pewnym wirusem, kompali w jakiejs miksturze, doczepiali doszywali, i tworzyli powoli armie supermutantow - ktora notabene zostala praktycznie wyniszczona w swojej bazie w pierwszej czesci fallouta przez glownego bohatera gry, po tym iwele z nich ucieklo i co dziwne byly zdolne do rozmnazania sie, i nie ktore dalej staly po stronie mordowania bo nic innego, ale i zdarzaly sie madre supermutanty - tak jak marcus, policjant z jednej z niewielkich wiosek gdzies na pustkowiach postnuklarnej ameryki polnocnej :) koniec
Phantom Napisano 12 Kwiecień 2003 Napisano 12 Kwiecień 2003 Nareszcie coś w klimacie Fallouta...szkoda że Tactics\'a ale trudno...czekam na rederki...SuperMuti pijący Mleko...i mówiący \"Nie chce mi sie z Tobą gadać\"...hehehe[rotfl] czekam nie zmiernie na renderki...bo uwielbiam Fallouta :D
Dr. eA Napisano 12 Kwiecień 2003 Napisano 12 Kwiecień 2003 Originally posted by Phantom Nareszcie coś w klimacie Fallouta...szkoda że Tactics\'a ale trudno... A czym sie roznia mutanty z f1 i 2 od tych z taktiksa?:) Uncle: dawaj rendery!!
Phantom Napisano 12 Kwiecień 2003 Napisano 12 Kwiecień 2003 Wg...mnie cały Tactics nie trzyba sie klimatu...tak wspaniałej gry...szczególnie mutanty...o ghulach nie wspomne...poprostu pogoń za zatwym pieniądzem...a F3 robią Polacy :D
Blooddragon Napisano 12 Kwiecień 2003 Napisano 12 Kwiecień 2003 no coś z nim było nie tak..... nie wciągał, po paru misjach sie nudził..:(
Tomek Kosiorek Napisano 12 Kwiecień 2003 Napisano 12 Kwiecień 2003 a czy tu cos jeszcze bedzie?.......
SiD Napisano 20 Maj 2003 Napisano 20 Maj 2003 uncle zakpilęs z nas chyab co hehe napsaliłem sie na tego mutanta bo jest wyrąbisty , jakbys go w 3d zrobił to bym chyba zmarł hehe , Wiec co sie dzieje ze nie robisz ?????????
Rekomendowane odpowiedzi