Cygi Napisano 28 Wrzesień 2017 Share Napisano 28 Wrzesień 2017 (edytowane) Cześć, To jest projekt zrobiony przeze mnie w całości w moim wolnym czasie. Softy to:3dsMax, Substance Designer, Substance Painter, After Effects, Vray i to chyba tyle :) Tutaj można obejrzeć krótką animację zrobioną na potrzeby reela: Dzięki! Edytowane 28 Wrzesień 2017 przez Cygi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 28 Wrzesień 2017 Share Napisano 28 Wrzesień 2017 Bardzo fajny model, materiały i oświetlenie, jedyne do czego bym się przyczepił to nieciekawe jak dla mnie tło ;) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygi Napisano 29 Wrzesień 2017 Autor Share Napisano 29 Wrzesień 2017 Dziękuję za komentarz i również pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DrRambo Napisano 2 Październik 2017 Share Napisano 2 Październik 2017 Technicznie wszystko jest bardzo ładne. Mnie razi tylko pozycja zegarka. Jakoś tak nienaturalnie odbieram to, że jest tak przechylony. nawet sprawdziłem to i jakbym nie ustawił to mój leży tak, że pasek jest równolegle. Jednak to nie zmienia faktu, że jest bardzo estetycznie i ładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sempervirent Napisano 3 Październik 2017 Share Napisano 3 Październik 2017 Ładne, estetyczne. Jedyne czego może brakuje to zużycie zegarka (ryski itp), ale podejrzewam, że celem było pokazanie nowego zegarka, więc bardzo mi się podoba. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 3 Październik 2017 Share Napisano 3 Październik 2017 tak jak poprzednicy - podpatrzylbym jak prezentowane sa zegarki i zrobil cos podobnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygi Napisano 4 Październik 2017 Autor Share Napisano 4 Październik 2017 Dziękuję za komentarze. Fajnie, że (ogólnie) się podoba. Ps. Ułożenie zegarka wziąłem z reklamy zegarka ;) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi