plasti Napisano 31 Październik 2017 Napisano 31 Październik 2017 (edytowane) Witam. Nowy projekt po godzinach. Projekt nazwalem DARKNIGHT, mysle ze latwo sie domyslic czemu :). Soft jak zawsze, komentarze mile widziane. Ciekaw jestem jak szybko odgadniecie jakie to auto :). Pozdrawiam! Edytowane 31 Październik 2017 przez plasti
natas Napisano 31 Październik 2017 Napisano 31 Październik 2017 Jedyne czego bym się przyczepił to widoczności w przedniej szybie ale pewnie masz na to jakąś zgrabną ripostę. Te opaski zaciskowe nie grają mi zupełnie i ujemny camber ale to osobiste odczucie i innym się może podobać. Pomimo tego cała praca i tak zasługuje na front :)
michalo Napisano 31 Październik 2017 Napisano 31 Październik 2017 Fajno! Audia? Świetna robota. Bardzo mi się podoba. Trochę może materiał tych wydechów lekko mi nie pasuje ale to szczegół.
maaaad Napisano 1 Listopad 2017 Napisano 1 Listopad 2017 Widziałem na Automotive CGI. Bardzo fajne :) PS. Łatwe - nowa NSX ;)
plasti Napisano 2 Listopad 2017 Autor Napisano 2 Listopad 2017 @natas dzieki! co do widocznosci to raczej nie bede mial zadnej riposty bo rzeczywiscie jest to troche odrealnione, ale realizm byl na drugim miejscu..... ale zawsze mozna miec kamery i czujniki, nieprawdaz? :D @michalo dzieki! niestety pan @maaaad odgadl ze to jest nowy NSX @maaaad nagroda glowna trafia w Twoje rece!!!!
Rekomendowane odpowiedzi