Napisano 31 Październik 20177 l Witam. Nowy projekt po godzinach. Projekt nazwalem DARKNIGHT, mysle ze latwo sie domyslic czemu :). Soft jak zawsze, komentarze mile widziane. Ciekaw jestem jak szybko odgadniecie jakie to auto :). Pozdrawiam! Edytowane 31 Październik 20177 l przez plasti
Napisano 31 Październik 20177 l Jedyne czego bym się przyczepił to widoczności w przedniej szybie ale pewnie masz na to jakąś zgrabną ripostę. Te opaski zaciskowe nie grają mi zupełnie i ujemny camber ale to osobiste odczucie i innym się może podobać. Pomimo tego cała praca i tak zasługuje na front :)
Napisano 31 Październik 20177 l Fajno! Audia? Świetna robota. Bardzo mi się podoba. Trochę może materiał tych wydechów lekko mi nie pasuje ale to szczegół.
Napisano 2 Listopad 20177 l Autor @natas dzieki! co do widocznosci to raczej nie bede mial zadnej riposty bo rzeczywiscie jest to troche odrealnione, ale realizm byl na drugim miejscu..... ale zawsze mozna miec kamery i czujniki, nieprawdaz? :D @michalo dzieki! niestety pan @maaaad odgadl ze to jest nowy NSX @maaaad nagroda glowna trafia w Twoje rece!!!!