Napisano 28 Listopad 20177 l Witajcie, chciałbym Wam pokazać kilka ćwiczeń które zrobiłem w ostatnim czasie. Oprócz nauki animacji jest to też moja nauka Majki bo od lat jestem zatwardziałym maxowcem, ale do animacji postanowiłem poduczyć się Mayi. Także będę wdzięczny za opinię i krytykę :) Na początek kulki obowiązkowe: [video=youtube_share;HiLRpaLkkkA] [video=youtube_share;DDaJzAokpvw] [video=youtube_share;unrWtkK8NYQ] Cegiełka: [video=youtube_share;CdMPDZEh6Sk] Walk cycles: [video=youtube_share;-yosAmg9GMc] [video=youtube_share;ArT8RHqxIxE] [video=youtube_share;3Lxm10nn4IM] Podnoszenie: [video=youtube_share;FHHXkaR8ugg] I na koniec ćwiczenie z warsztatów animacji na Promised Land które dokończyłem sobie później w domu. Na samych warsztatach nagraliśmy refki i zrobiłem blocking. [video=youtube_share;X7K3DeRW-4E] Edytowane 5 Grudzień 20177 l przez blinq
Napisano 5 Grudzień 20177 l Autor Nikt nic nie napisze? Aż tak źle? ;) hehehe Z tej okazji wrzucam kolejną animację: mączny worek zaloopowany :) [video=youtube_share;90QaDipMYvc]
Napisano 5 Grudzień 20177 l Moje nieprofesjonalne oko - pierwsze podstawowe ćwiczonka wyglądają ok. Właściwie wszystko do Biegu. Bieg trochę dziwny przez to, że postać tak jakby zwalnia w powietrzu. W ostatnim etapie cyklu. Dalej ok.. Animacja gościa fajna , oprócz tej cegły. Nie czuć wagi, odbija się dziwnie. Tak to bomba - naprawdę fajna scenka. Worek jest aż seksowny ;) Świetnie. Najbardziej mi się podoba.
Napisano 5 Grudzień 20177 l Autor Dzięki michalo! Z biegiem się zgadzam - nie do końca mi wyszło ;) chciałem takiej cartoonowości troszkę przerysowanej ... muszę to poprawić. Ale dziękuję za miłe słowa. Lecę dalej bo lista ćwiczeń długa: http://www.animatorisland.com/51-great-animation-exercises-to-master/