blinq Posted November 28, 2017 Share Posted November 28, 2017 (edited) Witajcie, chciałbym Wam pokazać kilka ćwiczeń które zrobiłem w ostatnim czasie. Oprócz nauki animacji jest to też moja nauka Majki bo od lat jestem zatwardziałym maxowcem, ale do animacji postanowiłem poduczyć się Mayi. Także będę wdzięczny za opinię i krytykę :) Na początek kulki obowiązkowe: [video=youtube_share;HiLRpaLkkkA] [video=youtube_share;DDaJzAokpvw] [video=youtube_share;unrWtkK8NYQ] Cegiełka: [video=youtube_share;CdMPDZEh6Sk] Walk cycles: [video=youtube_share;-yosAmg9GMc] [video=youtube_share;ArT8RHqxIxE] [video=youtube_share;3Lxm10nn4IM] Podnoszenie: [video=youtube_share;FHHXkaR8ugg] I na koniec ćwiczenie z warsztatów animacji na Promised Land które dokończyłem sobie później w domu. Na samych warsztatach nagraliśmy refki i zrobiłem blocking. [video=youtube_share;X7K3DeRW-4E] Edited December 5, 2017 by blinq Link to comment Share on other sites More sharing options...
blinq Posted December 5, 2017 Author Share Posted December 5, 2017 Nikt nic nie napisze? Aż tak źle? ;) hehehe Z tej okazji wrzucam kolejną animację: mączny worek zaloopowany :) [video=youtube_share;90QaDipMYvc] Link to comment Share on other sites More sharing options...
michalo Posted December 5, 2017 Share Posted December 5, 2017 Moje nieprofesjonalne oko - pierwsze podstawowe ćwiczonka wyglądają ok. Właściwie wszystko do Biegu. Bieg trochę dziwny przez to, że postać tak jakby zwalnia w powietrzu. W ostatnim etapie cyklu. Dalej ok.. Animacja gościa fajna , oprócz tej cegły. Nie czuć wagi, odbija się dziwnie. Tak to bomba - naprawdę fajna scenka. Worek jest aż seksowny ;) Świetnie. Najbardziej mi się podoba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blinq Posted December 5, 2017 Author Share Posted December 5, 2017 Dzięki michalo! Z biegiem się zgadzam - nie do końca mi wyszło ;) chciałem takiej cartoonowości troszkę przerysowanej ... muszę to poprawić. Ale dziękuję za miłe słowa. Lecę dalej bo lista ćwiczeń długa: http://www.animatorisland.com/51-great-animation-exercises-to-master/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts