Pixelnoise Napisano 6 Grudzień 2017 Share Napisano 6 Grudzień 2017 Witam, Chciałbym się z wami podzielić pracami, które powstały w zasadzie z bezsenności. Trzy nieprzespane noce - trzy szybkie ujęcia. Wszelka krytyka i komentarze mile widziane. Soft którego użyłem to: 3D Studio Max, V-ray i odrobinka Photoshopa. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 6 Grudzień 2017 Share Napisano 6 Grudzień 2017 Bardzo ładnie i klimatycznie. Warto było nie spać ;) Twoje modele? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 6 Grudzień 2017 Share Napisano 6 Grudzień 2017 Pierwszy zdecydowanie na plus. Ostatni troche zbyt regularny - mam na myśli modele owoców. Ogólnie bardzo fajne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pixelnoise Napisano 6 Grudzień 2017 Autor Share Napisano 6 Grudzień 2017 Wszystko w tych pracach jest moje, nie lubię używania półproduktów. A co do owoców to od nich się zaczęło i poświęciłem na nie najmniej czasu, więc zasłużyły sobie ;) Dzięki za komentarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi