rdawlud Napisano 11 Grudzień 2017 Napisano 11 Grudzień 2017 (edytowane) Czesc Moje ostatnie wizualizacje mega fajnego projektu Chadbourne + Doss Architects, Wood Block Residence. Mam nadzieje ze wizualizacje sie spodobaja. Wszystkie komentarze mile widziane. Pozdrawiam, Rafal Edytowane 13 Grudzień 2017 przez rdawlud
vindykator Napisano 11 Grudzień 2017 Napisano 11 Grudzień 2017 Poziom światowy, można tylko podziwiać i gratulować umiejętności.
pionix Napisano 11 Grudzień 2017 Napisano 11 Grudzień 2017 Śladami mokrej opony na jezdni to żeś rozwalił system :D Gratulacje! Well done :) Jakieś szczegóły techniczne podasz? Najbardziej interesuje mnie oświetlenie i postpro.
mitic Napisano 12 Grudzień 2017 Napisano 12 Grudzień 2017 Wyszło bardzo fajnie, proporcje budynku lepsze niż w oryginale:) Trochę odstają kamienie, liście na asfalcie i materiał drewnianych belek-tak plastikowo odbijają. żwirek odcięty jak żyletką też odrobinę widać- mógł by być trochę rozsypany
polka dot Napisano 12 Grudzień 2017 Napisano 12 Grudzień 2017 super, gratulacje ukończenia projektu. faktycznie, z plamami opon pojechałeś po bandzie. materiały metalu wyszły bardzo ładnie i realistycznie. zieleń świetna, zwłaszcza w świetle dziennym, ale w nocnym widać, że brakuje jej zróżnicowania kolorów - drzewa zdają się różnić tylko saturacją i jasnością, powinny też różnić się odcieniem - teraz są zbyt monochromatyczne. brakuje trochę głębokiej czerni na obrazkach, zwłaszcza w dziennej werji, ale to ylko postpro, a może mój monitor. anyway, nice job!
rdawlud Napisano 3 Styczeń 2018 Autor Napisano 3 Styczeń 2018 Dzieki za wszystkie komentarze i uwagi. Zwroce na to uwage przy nastepnych projektach. Co do oswietlenia to wszedzie uzywalem tylko hdri w environmencie a postpro nie bylo tutaj duzo. Glownie jasnosc, kontrast, balans kolorow. W niektorych nawet nieba nie podmianialem tylko zostawilem prosto z renderu. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi