Napisano 31 Styczeń 20187 l Cześć, Chciałam pokazać ostatni projekt, który robiłam w Fstormie. Będę wdzięczna za wszystkie komentarze. Edytowane 31 Styczeń 20187 l przez karolach
Napisano 2 Luty 20187 l to jest tak dobre, ze w sumie na pierwszym zdjęciu mi przeszkadza to, jak samo pomieszczenie jest zaprojektowane, bo kompletnie kupuje wizualnie screen jako zdjęcie.
Napisano 5 Luty 20187 l Autor O kułczee, dyskryminacja! I zaraz screen leci do środowisk feministycznych. (żartuję :) ) Co w tych sofach jest nie tak? Za resztę komentarzy dziękuję, jest mi bardzo miło!
Napisano 6 Luty 20187 l hehe, fakt za duzy specular jak na tkanine i pewnie normalka za niska. Ale nie podobała mi sie tylko pierwsza w przejściu dalej pomieszczenia tak wiarygodne, ze patrzyłem na kompozycję wyłącznie.
Napisano 6 Luty 20187 l fajne to, nawet bardzo :) jedna rzecz, która mi trochę nie leży to to, że powinno być trochę więcej niebieskiego światła. masz duuużo szkła, a niebieskiego światła prawie wcale. ale to takie czepianie :)
Napisano 6 Luty 20187 l Autor Dzięki, :) Coś tam jeszcze podłubię przy tych tkaninach, bo zaczynam siedzieć nad ujęciem 360, więc fajnie by to było dopracować. Co do niebieskiego światła ja celowałam w ciepłą kolorystykę i chodziło mi o takie miłe miękkie światło stąd taki balans.