karolach Napisano 31 Styczeń 2018 Share Napisano 31 Styczeń 2018 (edytowane) Cześć, Chciałam pokazać ostatni projekt, który robiłam w Fstormie. Będę wdzięczna za wszystkie komentarze. Edytowane 31 Styczeń 2018 przez karolach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vindykator Napisano 2 Luty 2018 Share Napisano 2 Luty 2018 To już nawet nie jest realizm, to jest rzeczywistość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionix Napisano 2 Luty 2018 Share Napisano 2 Luty 2018 Bardzo podoba mi się światło i jego balans "ciepło/zimno" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 2 Luty 2018 Share Napisano 2 Luty 2018 to jest tak dobre, ze w sumie na pierwszym zdjęciu mi przeszkadza to, jak samo pomieszczenie jest zaprojektowane, bo kompletnie kupuje wizualnie screen jako zdjęcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koalid35 Napisano 5 Luty 2018 Share Napisano 5 Luty 2018 Podoba mi się. Dobrze zaprojektowane, przejrzyście. Lubie takie klimaty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolach Napisano 5 Luty 2018 Autor Share Napisano 5 Luty 2018 O kułczee, dyskryminacja! I zaraz screen leci do środowisk feministycznych. (żartuję :) ) Co w tych sofach jest nie tak? Za resztę komentarzy dziękuję, jest mi bardzo miło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 6 Luty 2018 Share Napisano 6 Luty 2018 hehe, fakt za duzy specular jak na tkanine i pewnie normalka za niska. Ale nie podobała mi sie tylko pierwsza w przejściu dalej pomieszczenia tak wiarygodne, ze patrzyłem na kompozycję wyłącznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 6 Luty 2018 Share Napisano 6 Luty 2018 fajne to, nawet bardzo :) jedna rzecz, która mi trochę nie leży to to, że powinno być trochę więcej niebieskiego światła. masz duuużo szkła, a niebieskiego światła prawie wcale. ale to takie czepianie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolach Napisano 6 Luty 2018 Autor Share Napisano 6 Luty 2018 Dzięki, :) Coś tam jeszcze podłubię przy tych tkaninach, bo zaczynam siedzieć nad ujęciem 360, więc fajnie by to było dopracować. Co do niebieskiego światła ja celowałam w ciepłą kolorystykę i chodziło mi o takie miłe miękkie światło stąd taki balans. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi