karolach Napisano 31 Styczeń 2018 Napisano 31 Styczeń 2018 (edytowane) Cześć, Chciałam pokazać ostatni projekt, który robiłam w Fstormie. Będę wdzięczna za wszystkie komentarze. Edytowane 31 Styczeń 2018 przez karolach
vindykator Napisano 2 Luty 2018 Napisano 2 Luty 2018 To już nawet nie jest realizm, to jest rzeczywistość.
pionix Napisano 2 Luty 2018 Napisano 2 Luty 2018 Bardzo podoba mi się światło i jego balans "ciepło/zimno"
olaf Napisano 2 Luty 2018 Napisano 2 Luty 2018 to jest tak dobre, ze w sumie na pierwszym zdjęciu mi przeszkadza to, jak samo pomieszczenie jest zaprojektowane, bo kompletnie kupuje wizualnie screen jako zdjęcie.
koalid35 Napisano 5 Luty 2018 Napisano 5 Luty 2018 Podoba mi się. Dobrze zaprojektowane, przejrzyście. Lubie takie klimaty.
karolach Napisano 5 Luty 2018 Autor Napisano 5 Luty 2018 O kułczee, dyskryminacja! I zaraz screen leci do środowisk feministycznych. (żartuję :) ) Co w tych sofach jest nie tak? Za resztę komentarzy dziękuję, jest mi bardzo miło!
olaf Napisano 6 Luty 2018 Napisano 6 Luty 2018 hehe, fakt za duzy specular jak na tkanine i pewnie normalka za niska. Ale nie podobała mi sie tylko pierwsza w przejściu dalej pomieszczenia tak wiarygodne, ze patrzyłem na kompozycję wyłącznie.
chudy Napisano 6 Luty 2018 Napisano 6 Luty 2018 fajne to, nawet bardzo :) jedna rzecz, która mi trochę nie leży to to, że powinno być trochę więcej niebieskiego światła. masz duuużo szkła, a niebieskiego światła prawie wcale. ale to takie czepianie :)
karolach Napisano 6 Luty 2018 Autor Napisano 6 Luty 2018 Dzięki, :) Coś tam jeszcze podłubię przy tych tkaninach, bo zaczynam siedzieć nad ujęciem 360, więc fajnie by to było dopracować. Co do niebieskiego światła ja celowałam w ciepłą kolorystykę i chodziło mi o takie miłe miękkie światło stąd taki balans.
Rekomendowane odpowiedzi