Napisano 28 Październik 200717 l Niestety miesiąc szału kalendarzowego nie pozwolił mi na dopracowanie rysków, więc wrzucam to co jest. Szkic na ostatnią chwile. Do wieczora może go jeszcze podciągnę. Wyjazd konwoju z bunkra, wieże artyleryjskie i zmeczony wojak.
Napisano 4 Listopad 200717 l Autor No niestety, troszke spaliłem temat, nie miałem możliwości skończyć tej pracki więc chciałem klimat jakiś choć złapać... sie zepsuło.
Napisano 16 Listopad 200717 l Autor Wstępny projekt sierścicha :D To dopiero jest wyzwanie, bo moim zdaniem gepard jako jedyny z kotów wygląda raczej śmiesznie niż groźnie... Mój na razie przypomina chomika ale jutro z tym powalcze :)
Napisano 17 Listopad 200717 l Faktycznie trochę chomikowako :P Bez przesady, śmiesznie moim zdaniem nie wyglądają...spójrz na tego: (akurat podobne ułożenie do twojego)
Napisano 21 Listopad 200717 l Autor QbisieQ: wlasnie na tego patrzylem, ale chiba mi nie wyszło... za malo czasu zeby sie pobawic mordkami, ale mam zamiar to nadgonic Potrzebuje kilku dni coby sie z gepardami oswoić, bo na razie ołówek gryzą :) A co do gepardow, dalej uwazam ze są zabawne (zwlaszcza jak nie pokazuja uzebienia :) , wiec postaram sie cos z tym zrobic jak tylko bedzie chwilka czasu. sammael_at: moze i wyjdzie w koncu z tego swinka, ale zdecydowanie nie bedzie morska :D siem postaram trzymac ramy :)
Napisano 23 Listopad 200717 l noo już dużo lepiej to wygląda, szczególnie ten po lewej mi się podoba, jak będziesz miał czas to możesz popróbować jeszcze naszkicować całą postać ;] Pozdrawiam!
Napisano 27 Listopad 200717 l Autor masz)rum: dzieki za dobre słowo :) koty powoli przestają obgryzać tablet, ale to chyba jeszcze nie to... Szybka scenka z rodzaju "... ile razy kapralu mówiłem żeby się jego ogonem nie bawić..."
Napisano 27 Listopad 200717 l Autor Synuś: a to mnie zaskoczyłeś, myślałem że z racji wieku moich pociech znam wszystkie kreskowki... Dzieki za zwrocene uwagi, faktycznie mordka przestała przypominać gepardzią i jest bliżej tygrysiej. Trza wrócić do refki i poprawić :)
Napisano 13 Grudzień 200717 l Autor Kocur + czeszka Może jeszcze uda mi sie dzisiaj buzke jej zrobic, bo to speedzik taki byl...
Napisano 13 Grudzień 200717 l No całkiem spoko. Jakbyś czeszkę dopracował do było by fajnie bo ładnie się zapowiada. Widzę że nad Zorgiem trochę popracowałeś - ładnie. Ale wszystko to jakieś niedokończone, chyba nie ma ani jednej dokończonej postaci. Po następne - robisz w końcu koncept kilku postaci czy tylko geparda bo jeżeli kilku to zmień nazwę wątku...a tak btw. to za dużo czasu Ci nie pozostało, ale trzymam kciuki :)
Napisano 14 Grudzień 200717 l Autor Dzieki QbisieQ, niestety nie dałem rady już nic poprawic, ale jak znajde chwilke czasu to sobie z tego VIPa zrobie i bedzie do portfolio :)