MF Napisano 24 Styczeń 2007 Share Napisano 24 Styczeń 2007 Witam. Ubranka w maxie ;)... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 24 Styczeń 2007 Share Napisano 24 Styczeń 2007 ładne :) Mam pytanko, jest jakaś możliwość sciagniecia sobie tego tutka na dysk? Moja siec czesto szwankuje, a w dodatku zawsze miło wiedzieć że coś takiego lezy na dysku i w razie potrzeby mozna wygrzebac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 24 Styczeń 2007 Share Napisano 24 Styczeń 2007 fajne :) fronted;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 24 Styczeń 2007 Share Napisano 24 Styczeń 2007 ciekawa metoda :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 25 Styczeń 2007 Share Napisano 25 Styczeń 2007 bardzo fajny tutek, napewno się przyda :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 2 Luty 2007 Share Napisano 2 Luty 2007 no fajny tutek, tylko mam jedno pytanko, czy tej szmaty nie mozna bylo zrobic od razu dodajac do tego plane cloth i tylko poprzez skinwarp ? ktos mi wyjasni ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oo79 Napisano 5 Luty 2007 Share Napisano 5 Luty 2007 a jak to puszczam szmatke w maxie to mi albo przelatuje przez bryly albo zawija sie dopiero gdzies w polowie. nie daje skinwarp`a tylko sam plane. dlaczego sie tak dzieje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luk171 Napisano 20 Maj 2007 Share Napisano 20 Maj 2007 Mirach jest możliwość ściągnięcia tego na dysk tu masz linka http://evermotion.org:8080/exclusiv/max/cloth.swf wklej to do flashgeta i ściągnij. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi