norden Napisano 14 Listopad 2009 Napisano 14 Listopad 2009 (edytowane) Praca wyrzezana dla znajomej. Mimo że to było tylko ok 20 -22 h roboty to ciągneło się przez ponad miesiąc ; p w końcu w dzień trzeba pracowac a w nocy sie często nie chce ; ) pozdrawiam Norden Edytowane 14 Listopad 2009 przez norden
Levan Napisano 14 Listopad 2009 Napisano 14 Listopad 2009 Ogolnie spoko, dobra robota! Tylko jakos mi nie pasuje pierwszy plan - ta ciemna zielen, te drzewa, las ktory jest najblizej. Chyba lepiej jakby tam bylo widac wode, ta ogromna rzeke, jezioro. Ale moze musiales tak zrobic bo nie bylo dobrych refek, moze ciezko byloby to domalowac.
SBT77 Napisano 14 Listopad 2009 Napisano 14 Listopad 2009 Ekstra robota, mnie przekonuje całkowicie. 5*
lordbiernac Napisano 14 Listopad 2009 Napisano 14 Listopad 2009 Matte jest pro :) Nie wiem, czy juz to pisalem przy okazji poprzednich Twoich wrzut, ale podpis to masz MASAKRYCZNY i ja patrzac na Twoje prace nigdy nie moge sie skupic na samym obrazku, bo caly czas mi wzrok leci w strone tego podpisu... Moze to malo istotna uwaga, ale mnie to na maksa irytuje, szczegolnie, ze pracki fajowe wrzucasz i wolalbym sie na nich skupiac ;) pozdrowki
IN Flaamess Napisano 14 Listopad 2009 Napisano 14 Listopad 2009 Wstepnie powiem, ze kazdy ma cos innego na celu pokazac w swoich pracach. Jednak tu chodzi, chyba, o to by bylo strasznie realistycznie. Normalnie ludzkie oko nie skupi sie na 1,2......planie i nie wychwyci na kazdym tyle szczegolow. Ja sam nie lubie pozbywac sie detali, jednak czasem nadaje to wiecej glebi. Co nie zmienia faktu, ze fototapeta z tego TAAAAkaaaa na sicane bylaby zacna; D pozdrawiam
norden Napisano 14 Listopad 2009 Autor Napisano 14 Listopad 2009 Levan > wodę generowałem w 3d więc nie byłoby problemów.. zreszta wczesniej zrobiłem concept wiec tak miało być... Sytuacja na obrazku przypomina troche sytuacje na wiezy widokowej... Starasz sie zobaczyc i sfocic piekny krajobraz z wieży... ale na dole sa drzewa ; ]
jameli Napisano 14 Listopad 2009 Napisano 14 Listopad 2009 bardzo fajne! ale zgadzam się z biernacem jeśli chodzi o podpis :p
peter_f Napisano 14 Listopad 2009 Napisano 14 Listopad 2009 (edytowane) Doskonała robota Nord. Jak zwykle jakość miażdży. Będziesz z tego robił animację 2,5D? Jak dla mnie jesteś polskim Cole'm, albo może Cole jest amerykańskim Nordenem :P Niesamowicie inspirujący jesteś man! Nad jakimi projektami pracujesz aktualnie? Fajnie by było zobaczyć Cię w akcji jak w tej z Adevale :) 5 STARS Edytowane 14 Listopad 2009 przez peter_f
Gość dekiel Napisano 14 Listopad 2009 Napisano 14 Listopad 2009 pierwsze wrazene jest takie ze cos tutaj nie siedzi jak trzeba... tylko co? wyraznie zaznaczasz ze swiatlo pada z lewj strony z gory, czyli prawa strona obiektu jest w cieniu - niezbyt dobrze to widac na snieznych gorach w tle (mowie o szczytach - sa za bardzo oswietlone chyba). po prsotu swiatlo wg mnie nie siedzi jak trzeba (jest "prawie" ok ). do tego przyslon sobie reka prawa strone pierwszego planu i zobaczysz jak zaburza on skale... tak czy siak fajowe.. kompozycyjnie wzorowe
norden Napisano 14 Listopad 2009 Autor Napisano 14 Listopad 2009 (edytowane) peter_f... narazie wiem że musze pojechac jakimis ciekawszymi tematami... landszafty najróżniejsze już chyba zaliczyłem... trzeba coś takiego mocniejszego zrobic... pzdr a co do dylana cole'a...to jst to "świetny zawodowiec" w tym co robi... Ucze się po pracach zarówno od dylana cole'a jak i Yanicka Dusseault'a wejścia na ich strony sa pewnie u mnie w pierwszej 10 ilości wejść jakoś tak od 3 lat mimo iż chłopaki za bardzo ich nei updejtują .... ale wiecie jak jest NDA sratatata... itd 2,5 D nie bede robił bo mi szkoda czasu... ten obrazek nei jest zwiazany z jakimkolwiek projektem... a i podrzucam jeszcze pare obrazków jakiś tam które robiłem ostatnio nie ma sensu ... zakładac nowego watku... a teczki jakos tez nei potrafie utrzymać ;D więc tutaj wrzuce... pzdr Edytowane 14 Listopad 2009 przez norden
Gość dekiel Napisano 14 Listopad 2009 Napisano 14 Listopad 2009 nie wiem czy widziales ale swego czasu dusso mial na swojej stronie WIPy matte z nowego indiany jonsa, ale jest usunal... no i cole ma male zdjecia matte z gnomon, ktore urywaja tylek
Levan Napisano 14 Listopad 2009 Napisano 14 Listopad 2009 (edytowane) Ladnie, ladnie, ten w srodku obrazek najlepszy. Lubie takie klimaty. Tez sie jaram Dusso i D. Cole :) Edytowane 14 Listopad 2009 przez Levan
emmilius Napisano 14 Listopad 2009 Napisano 14 Listopad 2009 U! Dają redę, szczególnie ten pierwszy. Matte też ok, może tylko pierwszy plan zbyt przyciemniony jakby coś go przysłaniało i nie dostawał ambientu od nieba. Pzdr.
Rekomendowane odpowiedzi