Napisano 20 Luty 201015 l Witam Tym razem tylko jeden renderek. Mialem wrzucic do testowych ale daje tu bo mi sie podoba:) Inspirowane fotka z kolekcji mebli. Oczywiscie max+vray. Modele foteli (nie pamietam jak sie nazywaja) z bb italia, ksiazki i halogeniki z ever, no a reszta moja. Co myslicie? Pozdrawiam, Paweł
Napisano 20 Luty 201015 l O kurcze, świetne:) Coś zupełnie innego:) Fajnie gdybyś 'osadził' trochę bardziej meble na podłodze, ale ogólne wrażenie, dobór kolorów i wykonanie naprawdę na duży plus!:) Pozdr
Napisano 21 Luty 201015 l Sama wizka super, wiadomo vray. Nie chciałbym w takim pomieszczeniu mieszkać, za pstrokato.
Napisano 21 Luty 201015 l Bardzo odswiezajaco:) Mam tylko niepewnosc co do tej czerwonej plaszczyzny. Stanowi zupelna kontre, ale jak dluzej pomyslalem to nie zazebia sie jakos z reszta. Jest duza, plaska bez faktury i kontrastowa kolorze..zupelne przeciwienstwo. Moze wartoby choc jednym elementem zespoic ja z reszta. Ale mozliwe, ze taki jest jej cel byc jaka jest teraz:) Swietna robota!
Napisano 21 Luty 201015 l Strasznie mi się podoba, większych błędów nie jestem w stanie dostrzec, super ! :)
Napisano 21 Luty 201015 l Super, jedyne do czego bym sie przyczepil to do braku cienia pod dywanikiem i fredzlami i malo odbic w chromowanych poreczach.
Napisano 21 Luty 201015 l tak jak Touch napisał troche niżej te meble. generalnie świetnie Ci to wyszło
Napisano 22 Luty 201015 l Ogólnie to bardzo ładnie to wygląda. Nie bede powtarzał tego co mówili inni, ale ja wściekłbym się z takimi kolorkami w pokoju.
Napisano 1 Marzec 201015 l Calkiem niezle :) fajnie wyszly te kanapy i poduchy, ale...mnie jak zwykle nie pasuja IESy w dziennych wizualiacjach ;)
Napisano 6 Marzec 201015 l hehe, natknąłem się właśnie: http://www.trendir.com/interiors/interior-design-inspiration-linea-italia.jpg :)