Napisano 30 Marzec 201114 l Wielkie, wielkie dzieki za te temat Ciasteczkowy Potworze :D juz dawno chcialem wyskrobac jakiegos zombie, teraz mam wieksza motywacje :D A i plansza tez jest bardzo fajna ;]
Napisano 3 Kwiecień 201113 l No to ja zacznę ;) jeszcze dojdą małe poprawki Edytowane 3 Kwiecień 201113 l przez Bany1991
Napisano 3 Kwiecień 201113 l 2.5h ode mnie, można dodać jeszcze jakieś tam brwi, rzęsy czy choćby zęby ale to może później... : salut.
Napisano 4 Kwiecień 201113 l Piękna praca vrocker :) Ode mnie finał zombiaka, wiem że niektóre rzeczy mogły by być lepsze, jak np: włosy czy muszka, ale brakło mi już czasu. salut.
Napisano 4 Kwiecień 201113 l Autor Ostatnio miałem okazje pobawić się tabletem Wacom intuos4 podczas prowadzenia prezentacji na dniach otwartych w technikum. Powyżej wyniki mojej prezentacji wykonanej na tym właśnie sprzęcie i muszę powiedzieć ze bardzo przyjemnie się pracowało. Z pewnością muszę kiedyś zainwestować w podobny tablet. Czas: 4 godziny lekcyjne :)
Napisano 14 Kwiecień 201113 l skoro jeszcze nie ma sondy, to się dołączę jeśli można... niecałe 2h pozdr.