takashmen Napisano 12 Maj 2013 Napisano 12 Maj 2013 (edytowane) LigaChC - 9 Status vs takashmen TYP: Ilustracja TEMAT: "Hellgirl" TERMINARZ: START: 12.05.2013 r KONIEC: 23.06.2013 r Uniwersum - starożytna Grecja/Rzym Przedstawić postać "Hellgirl" - damskiego odpowiednika Hellboy'a postać należy osadzić w realiach starożytnej Grecji/Rzymu design ma nie pozostawiać wątpliwości co do okresu w jakim postać się znajduje. ilustracja musi pokazywać przynajmniej 3/4 postaci, co do reszty zupełna dowolność Edytowane 17 Maj 2013 przez miriam
Coyote Napisano 12 Maj 2013 Napisano 12 Maj 2013 widze ze cie tylko konkursy i zlecenia(:P) motywują :D dobrze idzie, ta ręka na biodrze połamana, i daj jej z boku to cygaro żeby nie wyglądała jak z lizakiem w papie.
EthicallyChallenged Napisano 12 Maj 2013 Napisano 12 Maj 2013 A ja mówię zamień cygaro na lizaka, będzie sexy. Cygaro u kobiet wygląda niefajnie.
kamesanin Napisano 14 Maj 2013 Napisano 14 Maj 2013 lepiej tamta była zbyt męska z ryja ;P ale kiece trzeba było zostawić krótszą
Status Napisano 14 Maj 2013 Napisano 14 Maj 2013 Pewnie chodzi Ci tu o równowagę z ta kiecką. W grecji długie kiecki były bardziej popularne, a chce przecież jednoznacznie określić uniwersum. Będzie jeszcze ogon, który powinien zrównoważyć całość, a przy okazji mam ochotę pobawić się z materiałem.
badassky Napisano 14 Maj 2013 Napisano 14 Maj 2013 Fajne. Chciałem zasugerować powiększenie piersi, ale po przeczytaniu tematu z głównej o seksizmie cofam zdanie :)
miriam Napisano 18 Maj 2013 Napisano 18 Maj 2013 nono :) podoba mi się, może jedynie dał bym większą jej prawą rękę, w końcu mocarna musi być ;)/ //Pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi