Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć wszystkim,

Chciałem podzielić się z wami moją ostatnią pracą, tematyka dla mnie nowa, model to oczywiście Messerschmitt Bf 109 robiony głównie z myślą o nauce nowego dla mnie softu jakim jest Substance Painter, jak i z myślą o wykorzystaniu go w przyszłości do Reela z VFX.

Pozdrawiam!

Soft: 3ds Max, Substance Painter, V-ray, Photoshop, Lightroom.

8bsqax.jpgsLOVrW.jpgVLUQxS.jpgKLgiV6.jpg5SbrHw.jpg

• Odpowiedzi 5
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Dzięki, co do konkurencji to bym nie przesadzał, fajnie, że się podoba. Wrzucam parę studyjnych renderów samego modelu, i od razu przyznaje nie robiłem zegarów w kokpicie z racji tego, że model docelowo ma iść pod VFx więc przy rozwałce nie będzie tego widać:)

DgDPGs.jpg

DP5veF.jpg

CVk50L.jpg

zvMGaF.jpg

VO0tPE.jpg

hnoH8E.jpg

Napisano

miniaturka sie nie powieksza - w zasadzie sie powieksza ale to podobnego rozmiaru hehe. Oglądałem na Behance

Wyglada dobrze, kard całkiem dobry także. W szczegółach jeszcze brakuje troche dopracowania ale jest nieźle.

Napisano

Dzięki Panowie!

olaf, te miniaturki to pewnie kwestia mojej niskiej rozdzielczości, przy większych monitorach nie ma pewnie takiego przeskoku:) Na 100% można by go lepiej zrobić, ale on w sumie tak żeby zobaczyć jak się pracuje w Painterze, więc nie do końca byłem świadom, co lepiej robić na meshu, a co na teksturkach, ale jak na test to jestem zadowolony.

kliment, pewnie masz racje, muszę poszukać dokładniej, ta maska jest robiona z refki która mi się spodobała, ale fakt niemiecki samolot, a maska amerykańska:)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności