Herszt Napisano 5 Kwiecień 2018 Share Napisano 5 Kwiecień 2018 Cześć wszystkim, Chciałem podzielić się z wami moją ostatnią pracą, tematyka dla mnie nowa, model to oczywiście Messerschmitt Bf 109 robiony głównie z myślą o nauce nowego dla mnie softu jakim jest Substance Painter, jak i z myślą o wykorzystaniu go w przyszłości do Reela z VFX. Pozdrawiam! Soft: 3ds Max, Substance Painter, V-ray, Photoshop, Lightroom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 5 Kwiecień 2018 Share Napisano 5 Kwiecień 2018 Bardzo, bardzo fajne. Stwarzasz konkurencję dla Pana Strażaka ;) Dawaj siateczki i jakieś clay rendery bo model wygląda kozacko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herszt Napisano 6 Kwiecień 2018 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2018 Dzięki, co do konkurencji to bym nie przesadzał, fajnie, że się podoba. Wrzucam parę studyjnych renderów samego modelu, i od razu przyznaje nie robiłem zegarów w kokpicie z racji tego, że model docelowo ma iść pod VFx więc przy rozwałce nie będzie tego widać:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 6 Kwiecień 2018 Share Napisano 6 Kwiecień 2018 miniaturka sie nie powieksza - w zasadzie sie powieksza ale to podobnego rozmiaru hehe. Oglądałem na Behance Wyglada dobrze, kard całkiem dobry także. W szczegółach jeszcze brakuje troche dopracowania ale jest nieźle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kliment woroszyłow Napisano 7 Kwiecień 2018 Share Napisano 7 Kwiecień 2018 Modelik fajnie wyszedł... dobra robota. Jedna uwaga, prośba właściwie... zmień te narciarsko-US force okulary pilota na jakieś z epoki bo aż bolą oczy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herszt Napisano 7 Kwiecień 2018 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2018 Dzięki Panowie! olaf, te miniaturki to pewnie kwestia mojej niskiej rozdzielczości, przy większych monitorach nie ma pewnie takiego przeskoku:) Na 100% można by go lepiej zrobić, ale on w sumie tak żeby zobaczyć jak się pracuje w Painterze, więc nie do końca byłem świadom, co lepiej robić na meshu, a co na teksturkach, ale jak na test to jestem zadowolony. kliment, pewnie masz racje, muszę poszukać dokładniej, ta maska jest robiona z refki która mi się spodobała, ale fakt niemiecki samolot, a maska amerykańska:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi