Papa Pio Napisano 21 Kwiecień 2018 Share Napisano 21 Kwiecień 2018 https://youtu.be/U8U8yQ5rbSYTaką animację zrobił mój 9 letni syn. 3d tu może i brakuje, ale zauważyłem, że animacje robione z klocków cieszą się sporą popularnością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 21 Kwiecień 2018 Share Napisano 21 Kwiecień 2018 fajne, szacun dla małego. 9 lat i już horrory trzaska. Kurator powinien się zainteresować co się w domu dzieje hehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papa Pio Napisano 21 Kwiecień 2018 Autor Share Napisano 21 Kwiecień 2018 Ja bym się bardziej zastanawiał o czym się dzieciaki w szkole gadają.... z drugiej stron ja w jego wieku z kumplami jaraliśmy się mortal combatem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 22 Kwiecień 2018 Share Napisano 22 Kwiecień 2018 Łaaadnie. Niezły timing i humor. Aż trudno uwierzyć, że to 9-latek. Pięknie, tak trzymać. Niech zakłąda teczkę :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi