Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

AAAaa i znowu dzięki Pablo. Tak to moja pierwsza głowa boxowa (a druga w ogole :-) ). Mam w środku ścianke :) ale jak potem połączyć oba obiekty?? Czy boolean zadziała??

• Odpowiedzi 70
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

Lepiej daj Attach w opcjach Poly/Mesh/etc - boolean jest nieprzewidywalny ;)...

później \"zespawaj\" z sobą punkty na styku tych brył....

pozdrawiam

Napisano

nio, spoho, spoho - glowka wyglada juz coraz lepiej :) posiedz nad dlugo (model mozna piescic w nieskonczonosc), experymentuj i baw sie tym a zobaczysz, ze efekt przerosnie twoje najsmielsze oczekiwania.

Napisano

Jestem za modelem \"nowejgłowy2\"

tylko hmm ona jest jakas chyba lekko wkadratowa co nie ? i ten nos hmm jakis takis duszy nie sądzisz , no chyba ze taki własnie ma być , ale jeszcze jakies rysy szczegółowe by mu sie przydały no i oczywiscie ta textura nieznosna hehe ale to z czasem :p

Napisano

Mały update gdyz czasu mam nieduzo na maxa ostatnio.. Poczatek zabawy ze skorą, troszke flaczków, zeberka. Serwer mój niedziała przez chwile więc nie można pooglądac poprzednich obrazków.

Napisano

To chyba nie jest jego prawdziwa textura bo hehe , hmmm dla mnie to on dziwnie wygada jakos tam a moze tak włąsnie ma byc :)

powodzenia czekam na reszte :)

Napisano

co do tej skory...to tam jest BUMP ze jest taka ziarnistosc?...mi sie troche to nie podoba...skora powinna byc gladka jedynie z malymbumpem...a nie widocznym takz daleka...i nie ten kolor...bo on wygalda jakby byl z zelaza albo z kamienia.,...

pozdro[piwo]

Napisano

Gostek ma być trochę łuskowaty, ale chyba niewszło :) Dół w końcu chyba niebędzie roboci zresztą zamiast tech a bo tego tu dużo zrobię fantasy i dół będzie pajączy w zbroi. NAd skóra pracuję, ale taka nieludzka ma być

Napisano

mi sie wydaje ze na te usta to nie powino sie az tak zwaracac uwagi gdyz na pewno render bedzie z daleka aby objac cala postac i nie bdzie dobrze widac tych ust...

pozdro

Napisano

gadzam się z dawidem... ponadto czubek nosa powinien bardziej wystawać ponad \"chrapy\"... pozatym tekstura jest feeeee.... zrób unwarpa na nej i namaluj ją w PhotoShopie albo 3d painterze...

pozdrawiam[piwo]

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności