Łukasz Ślebodziński Posted July 6, 2018 Posted July 6, 2018 (edited) Czołem! Jako, że to mój pierwszy post na tym forum, wrzucam szkic sprzed ponad roku :) - - - Połączono posty - - - Edited July 6, 2018 by Lukeshow
Łukasz Ślebodziński Posted July 6, 2018 Author Posted July 6, 2018 Wrzucam już trochę bardziej aktualne szkice. Bardzo proszę o krytykę i info co robić lepiej, pozdro :)
JonJoan Posted July 7, 2018 Posted July 7, 2018 Całkiem, całkiem. Fajne kolory. Przydałoby się jedną pracę tak w 100% wykończyć. Bo to speedy są, jak mniemam?
Piotr Jamroz Posted July 8, 2018 Posted July 8, 2018 Siema, zgadzam się z JonJoan w kwestii wykończenia a co do kolorów to bywają one monochromatyczne i płytkie jeśli chodzi o walor (praca trzecia od dołu) a w ostatnim wysokość saturacji trochę razi oczy. Dodam jeszcze że przydałoby się żebyś czasem bardziej zdefiniował co jest czym - widzę tu kilka mechów których działania i budowy trochę nie rozumiem. Czekam na kolejną wrzutę ;) !
Łukasz Ślebodziński Posted July 10, 2018 Author Posted July 10, 2018 Całkiem, całkiem. Fajne kolory. Przydałoby się jedną pracę tak w 100% wykończyć. Bo to speedy są, jak mniemam? Dzięki, w odpowiedzi pokazuję dwie pracki bardziej wykończone. Tak są to głównie speedy, ostatnio złapałem się na tym, że większość moich prac to niedokończone szkice. Czas to zmienić :D
Łukasz Ślebodziński Posted July 10, 2018 Author Posted July 10, 2018 Siema, zgadzam się z JonJoan w kwestii wykończenia a co do kolorów to bywają one monochromatyczne i płytkie jeśli chodzi o walor (praca trzecia od dołu) a w ostatnim wysokość saturacji trochę razi oczy. Dodam jeszcze że przydałoby się żebyś czasem bardziej zdefiniował co jest czym - widzę tu kilka mechów których działania i budowy trochę nie rozumiem. Czekam na kolejną wrzutę ;) ! Hej, faktycznie często gubię się z walorem jak i nienaturalnie wysoką saturacją. Mechy żeczywiście nie mogłyby chodzić...chyba przyjżę się bliżej mechanikom stojącymi za tego typu maszynami i je przestudujuje. W następnych wrzutach będę mieć większą uwagę na te zagadanienia, dzięki za kom! :)
Piotr Jamroz Posted July 12, 2018 Posted July 12, 2018 Teraz widać że poważniej podszedłeś do tematu! :D Ogół przyjemnie wygląda ale mógłbyś jeszcze parę dodatkowych godzin poświęcić na wykończenie, może jakiś detal? Przydałoby się też poprawić nogi konia i podmalować trochę kamienie i skały z lasso tool'a. Też bym sobie jakiegoś konia mazną, może nawet dzisiaj dam rade coś wrzucić :D pozdro
Łukasz Ślebodziński Posted August 9, 2019 Author Posted August 9, 2019 (edited) Prawda to, Zabrocki jest thebeściak i bardzo mnie inspiruje 🙂 Przez ostatnie zmiany na maxie aż chce się znowu wrzucać, gratulacje dla wszystkich odpowiedzialnych za to 🙂 odemnie kilka prac: Edited August 9, 2019 by Lukeshow 2
Łukasz Ślebodziński Posted August 9, 2019 Author Posted August 9, 2019 Kilka study z fotek z lekkimi zmianami gdzieniegdzie. Szukałem fotografii przedstawiające różne warunki pogodowe żeby z każdej sytuacji się czegoś nauczyć, będę wdzięczny za feedback 🙂 4
KLICEK Posted August 21, 2019 Posted August 21, 2019 ja moge napisac tylko tyle, ze te na ktorych jest wiecej przestrzeni jakos bardziej mi siadaja 🙂 szczegolnie te 2 ostatnie sa super, bo cos sie dzieje dodatkowo ze swiatelkiem 🙂 1
Łukasz Ślebodziński Posted October 19, 2020 Author Posted October 19, 2020 Kilka luźnych designów działek laserowych:) 3
Łukasz Ślebodziński Posted October 19, 2020 Author Posted October 19, 2020 Tutaj praca bardziej w klimatach fantasy, starałem się bardziej pocisnąć detal bo w tym mam problem. Będę wdzięczny za feedback! 5
Łukasz Ślebodziński Posted October 20, 2020 Author Posted October 20, 2020 16 godzin temu, Davidovic napisał: Świetny klimat! Dziękuję 🙂
Łukasz Ślebodziński Posted October 20, 2020 Author Posted October 20, 2020 Godzinę temu, KLICEK napisał: no kozacki klimacik 🙂 Bardzo dziękuję!
Łukasz Ślebodziński Posted October 21, 2020 Author Posted October 21, 2020 Malun strumyka na przećwiczenie materiałów, będę wdzięczny za feedback 🙂 5
Kalberos Posted October 21, 2020 Posted October 21, 2020 6 godzin temu, Łukasz Ślebodziński napisał: Malun strumyka na przećwiczenie materiałów, będę wdzięczny za feedback 🙂 Oj bardzo na plus, świetna dynamika wody, pastelowa paletka kolorków i do tego te sexy kształty 😄 wiecej takich ! 1
Łukasz Ślebodziński Posted October 21, 2020 Author Posted October 21, 2020 Godzinę temu, Kalberos napisał: Oj bardzo na plus, świetna dynamika wody, pastelowa paletka kolorków i do tego te sexy kształty 😄 wiecej takich ! Bardzo dziękuję Mateusz ! Jasne ! 🙂 1
Łukasz Ślebodziński Posted October 22, 2020 Author Posted October 22, 2020 19 godzin temu, RaVirr napisał: Ale kozacki strumyczek ❤️ Dzięki wielkie ❤️ !
Łukasz Ślebodziński Posted October 23, 2020 Author Posted October 23, 2020 Dzisiejszy study krajobrazu. 2
Recommended Posts