Łukasz Ślebodziński Posted July 6, 2018 Share Posted July 6, 2018 (edited) Czołem! Jako, że to mój pierwszy post na tym forum, wrzucam szkic sprzed ponad roku :) - - - Połączono posty - - - Edited July 6, 2018 by Lukeshow Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukasz Ślebodziński Posted July 6, 2018 Author Share Posted July 6, 2018 Wrzucam już trochę bardziej aktualne szkice. Bardzo proszę o krytykę i info co robić lepiej, pozdro :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JonJoan Posted July 7, 2018 Share Posted July 7, 2018 Całkiem, całkiem. Fajne kolory. Przydałoby się jedną pracę tak w 100% wykończyć. Bo to speedy są, jak mniemam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr Jamroz Posted July 8, 2018 Share Posted July 8, 2018 Siema, zgadzam się z JonJoan w kwestii wykończenia a co do kolorów to bywają one monochromatyczne i płytkie jeśli chodzi o walor (praca trzecia od dołu) a w ostatnim wysokość saturacji trochę razi oczy. Dodam jeszcze że przydałoby się żebyś czasem bardziej zdefiniował co jest czym - widzę tu kilka mechów których działania i budowy trochę nie rozumiem. Czekam na kolejną wrzutę ;) ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukasz Ślebodziński Posted July 10, 2018 Author Share Posted July 10, 2018 Całkiem, całkiem. Fajne kolory. Przydałoby się jedną pracę tak w 100% wykończyć. Bo to speedy są, jak mniemam? Dzięki, w odpowiedzi pokazuję dwie pracki bardziej wykończone. Tak są to głównie speedy, ostatnio złapałem się na tym, że większość moich prac to niedokończone szkice. Czas to zmienić :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukasz Ślebodziński Posted July 10, 2018 Author Share Posted July 10, 2018 Siema, zgadzam się z JonJoan w kwestii wykończenia a co do kolorów to bywają one monochromatyczne i płytkie jeśli chodzi o walor (praca trzecia od dołu) a w ostatnim wysokość saturacji trochę razi oczy. Dodam jeszcze że przydałoby się żebyś czasem bardziej zdefiniował co jest czym - widzę tu kilka mechów których działania i budowy trochę nie rozumiem. Czekam na kolejną wrzutę ;) ! Hej, faktycznie często gubię się z walorem jak i nienaturalnie wysoką saturacją. Mechy żeczywiście nie mogłyby chodzić...chyba przyjżę się bliżej mechanikom stojącymi za tego typu maszynami i je przestudujuje. W następnych wrzutach będę mieć większą uwagę na te zagadanienia, dzięki za kom! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukasz Ślebodziński Posted July 12, 2018 Author Share Posted July 12, 2018 Nowy malun, proszę o krytykę :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr Jamroz Posted July 12, 2018 Share Posted July 12, 2018 Teraz widać że poważniej podszedłeś do tematu! :D Ogół przyjemnie wygląda ale mógłbyś jeszcze parę dodatkowych godzin poświęcić na wykończenie, może jakiś detal? Przydałoby się też poprawić nogi konia i podmalować trochę kamienie i skały z lasso tool'a. Też bym sobie jakiegoś konia mazną, może nawet dzisiaj dam rade coś wrzucić :D pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Graft Posted July 12, 2018 Share Posted July 12, 2018 Widzę tu dużą inspirację Darkiem Zabrockim ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukasz Ślebodziński Posted August 9, 2019 Author Share Posted August 9, 2019 (edited) Prawda to, Zabrocki jest thebeściak i bardzo mnie inspiruje 🙂 Przez ostatnie zmiany na maxie aż chce się znowu wrzucać, gratulacje dla wszystkich odpowiedzialnych za to 🙂 odemnie kilka prac: Edited August 9, 2019 by Lukeshow 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukasz Ślebodziński Posted August 9, 2019 Author Share Posted August 9, 2019 Kilka study z fotek z lekkimi zmianami gdzieniegdzie. Szukałem fotografii przedstawiające różne warunki pogodowe żeby z każdej sytuacji się czegoś nauczyć, będę wdzięczny za feedback 🙂 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KLICEK Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 ja moge napisac tylko tyle, ze te na ktorych jest wiecej przestrzeni jakos bardziej mi siadaja 🙂 szczegolnie te 2 ostatnie sa super, bo cos sie dzieje dodatkowo ze swiatelkiem 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukasz Ślebodziński Posted October 19, 2020 Author Share Posted October 19, 2020 Kilka luźnych designów działek laserowych:) 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukasz Ślebodziński Posted October 19, 2020 Author Share Posted October 19, 2020 Tutaj praca bardziej w klimatach fantasy, starałem się bardziej pocisnąć detal bo w tym mam problem. Będę wdzięczny za feedback! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davidovic Posted October 19, 2020 Share Posted October 19, 2020 Świetny klimat! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukasz Ślebodziński Posted October 20, 2020 Author Share Posted October 20, 2020 16 godzin temu, Davidovic napisał: Świetny klimat! Dziękuję 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KLICEK Posted October 20, 2020 Share Posted October 20, 2020 no kozacki klimacik 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukasz Ślebodziński Posted October 20, 2020 Author Share Posted October 20, 2020 Godzinę temu, KLICEK napisał: no kozacki klimacik 🙂 Bardzo dziękuję! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukasz Ślebodziński Posted October 21, 2020 Author Share Posted October 21, 2020 Malun strumyka na przećwiczenie materiałów, będę wdzięczny za feedback 🙂 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kalberos Posted October 21, 2020 Share Posted October 21, 2020 6 godzin temu, Łukasz Ślebodziński napisał: Malun strumyka na przećwiczenie materiałów, będę wdzięczny za feedback 🙂 Oj bardzo na plus, świetna dynamika wody, pastelowa paletka kolorków i do tego te sexy kształty 😄 wiecej takich ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukasz Ślebodziński Posted October 21, 2020 Author Share Posted October 21, 2020 Godzinę temu, Kalberos napisał: Oj bardzo na plus, świetna dynamika wody, pastelowa paletka kolorków i do tego te sexy kształty 😄 wiecej takich ! Bardzo dziękuję Mateusz ! Jasne ! 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaVirr Posted October 21, 2020 Share Posted October 21, 2020 Ale kozacki strumyczek ❤️ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukasz Ślebodziński Posted October 22, 2020 Author Share Posted October 22, 2020 19 godzin temu, RaVirr napisał: Ale kozacki strumyczek ❤️ Dzięki wielkie ❤️ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukasz Ślebodziński Posted October 23, 2020 Author Share Posted October 23, 2020 Dzisiejszy study krajobrazu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts