Napisano 6 Lipiec 20186 l Czołem! Jako, że to mój pierwszy post na tym forum, wrzucam szkic sprzed ponad roku :) - - - Połączono posty - - - Edytowane 6 Lipiec 20186 l przez Lukeshow
Napisano 6 Lipiec 20186 l Autor Wrzucam już trochę bardziej aktualne szkice. Bardzo proszę o krytykę i info co robić lepiej, pozdro :)
Napisano 7 Lipiec 20186 l Całkiem, całkiem. Fajne kolory. Przydałoby się jedną pracę tak w 100% wykończyć. Bo to speedy są, jak mniemam?
Napisano 8 Lipiec 20186 l Siema, zgadzam się z JonJoan w kwestii wykończenia a co do kolorów to bywają one monochromatyczne i płytkie jeśli chodzi o walor (praca trzecia od dołu) a w ostatnim wysokość saturacji trochę razi oczy. Dodam jeszcze że przydałoby się żebyś czasem bardziej zdefiniował co jest czym - widzę tu kilka mechów których działania i budowy trochę nie rozumiem. Czekam na kolejną wrzutę ;) !
Napisano 10 Lipiec 20186 l Autor Całkiem, całkiem. Fajne kolory. Przydałoby się jedną pracę tak w 100% wykończyć. Bo to speedy są, jak mniemam? Dzięki, w odpowiedzi pokazuję dwie pracki bardziej wykończone. Tak są to głównie speedy, ostatnio złapałem się na tym, że większość moich prac to niedokończone szkice. Czas to zmienić :D
Napisano 10 Lipiec 20186 l Autor Siema, zgadzam się z JonJoan w kwestii wykończenia a co do kolorów to bywają one monochromatyczne i płytkie jeśli chodzi o walor (praca trzecia od dołu) a w ostatnim wysokość saturacji trochę razi oczy. Dodam jeszcze że przydałoby się żebyś czasem bardziej zdefiniował co jest czym - widzę tu kilka mechów których działania i budowy trochę nie rozumiem. Czekam na kolejną wrzutę ;) ! Hej, faktycznie często gubię się z walorem jak i nienaturalnie wysoką saturacją. Mechy żeczywiście nie mogłyby chodzić...chyba przyjżę się bliżej mechanikom stojącymi za tego typu maszynami i je przestudujuje. W następnych wrzutach będę mieć większą uwagę na te zagadanienia, dzięki za kom! :)
Napisano 12 Lipiec 20186 l Teraz widać że poważniej podszedłeś do tematu! :D Ogół przyjemnie wygląda ale mógłbyś jeszcze parę dodatkowych godzin poświęcić na wykończenie, może jakiś detal? Przydałoby się też poprawić nogi konia i podmalować trochę kamienie i skały z lasso tool'a. Też bym sobie jakiegoś konia mazną, może nawet dzisiaj dam rade coś wrzucić :D pozdro
Napisano 9 Sierpień 20195 l Autor Prawda to, Zabrocki jest thebeściak i bardzo mnie inspiruje 🙂 Przez ostatnie zmiany na maxie aż chce się znowu wrzucać, gratulacje dla wszystkich odpowiedzialnych za to 🙂 odemnie kilka prac: Edytowane 9 Sierpień 20195 l przez Lukeshow
Napisano 9 Sierpień 20195 l Autor Kilka study z fotek z lekkimi zmianami gdzieniegdzie. Szukałem fotografii przedstawiające różne warunki pogodowe żeby z każdej sytuacji się czegoś nauczyć, będę wdzięczny za feedback 🙂
Napisano 21 Sierpień 20195 l ja moge napisac tylko tyle, ze te na ktorych jest wiecej przestrzeni jakos bardziej mi siadaja 🙂 szczegolnie te 2 ostatnie sa super, bo cos sie dzieje dodatkowo ze swiatelkiem 🙂
Napisano 19 Październik 20204 l Autor Tutaj praca bardziej w klimatach fantasy, starałem się bardziej pocisnąć detal bo w tym mam problem. Będę wdzięczny za feedback!
Napisano 20 Październik 20204 l Autor Godzinę temu, KLICEK napisał: no kozacki klimacik 🙂 Bardzo dziękuję!
Napisano 21 Październik 20204 l Autor Malun strumyka na przećwiczenie materiałów, będę wdzięczny za feedback 🙂
Napisano 21 Październik 20204 l 6 godzin temu, Łukasz Ślebodziński napisał: Malun strumyka na przećwiczenie materiałów, będę wdzięczny za feedback 🙂 Oj bardzo na plus, świetna dynamika wody, pastelowa paletka kolorków i do tego te sexy kształty 😄 wiecej takich !
Napisano 21 Październik 20204 l Autor Godzinę temu, Kalberos napisał: Oj bardzo na plus, świetna dynamika wody, pastelowa paletka kolorków i do tego te sexy kształty 😄 wiecej takich ! Bardzo dziękuję Mateusz ! Jasne ! 🙂
Napisano 22 Październik 20204 l Autor 19 godzin temu, RaVirr napisał: Ale kozacki strumyczek ❤️ Dzięki wielkie ❤️ !