Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 23
  • Wyświetleń 4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Łukasz Ślebodziński
    Łukasz Ślebodziński

Tutaj praca bardziej w klimatach fantasy, starałem się bardziej pocisnąć detal bo w tym mam problem. Będę wdzięczny za feedback! 

• Łukasz Ślebodziński
    Łukasz Ślebodziński

Malun strumyka na przećwiczenie materiałów, będę wdzięczny za feedback 🙂

• Łukasz Ślebodziński
    Łukasz Ślebodziński

Kilka study z fotek z lekkimi zmianami gdzieniegdzie. Szukałem fotografii przedstawiające różne warunki pogodowe żeby z każdej sytuacji się czegoś nauczyć, będę wdzięczny za feedback 🙂

Posted Images

Napisano

Siema, zgadzam się z JonJoan w kwestii wykończenia a co do kolorów to bywają one monochromatyczne i płytkie jeśli chodzi o walor (praca trzecia od dołu) a w ostatnim wysokość saturacji trochę razi oczy. Dodam jeszcze że przydałoby się żebyś czasem bardziej zdefiniował co jest czym - widzę tu kilka mechów których działania i budowy trochę nie rozumiem. Czekam na kolejną wrzutę ;) !

Napisano
  • Autor
Całkiem, całkiem. Fajne kolory. Przydałoby się jedną pracę tak w 100% wykończyć. Bo to speedy są, jak mniemam?

Dzięki, w odpowiedzi pokazuję dwie pracki bardziej wykończone. Tak są to głównie speedy, ostatnio złapałem się na tym, że większość moich prac to niedokończone szkice. Czas to zmienić :D

aVSW3QN.jpg

4IuDqFl.jpg

Napisano
  • Autor
Siema, zgadzam się z JonJoan w kwestii wykończenia a co do kolorów to bywają one monochromatyczne i płytkie jeśli chodzi o walor (praca trzecia od dołu) a w ostatnim wysokość saturacji trochę razi oczy. Dodam jeszcze że przydałoby się żebyś czasem bardziej zdefiniował co jest czym - widzę tu kilka mechów których działania i budowy trochę nie rozumiem. Czekam na kolejną wrzutę ;) !

Hej, faktycznie często gubię się z walorem jak i nienaturalnie wysoką saturacją. Mechy żeczywiście nie mogłyby chodzić...chyba przyjżę się bliżej mechanikom stojącymi za tego typu maszynami i je przestudujuje. W następnych wrzutach będę mieć większą uwagę na te zagadanienia, dzięki za kom! :)

Napisano

Teraz widać że poważniej podszedłeś do tematu! :D Ogół przyjemnie wygląda ale mógłbyś jeszcze parę dodatkowych godzin poświęcić na wykończenie, może jakiś detal? Przydałoby się też poprawić nogi konia i podmalować trochę kamienie i skały z lasso tool'a. Też bym sobie jakiegoś konia mazną, może nawet dzisiaj dam rade coś wrzucić :D pozdro

Napisano
  • Autor

Prawda to, Zabrocki jest thebeściak i bardzo mnie inspiruje 🙂

Przez ostatnie zmiany na maxie aż chce się znowu wrzucać, gratulacje dla wszystkich odpowiedzialnych za to 🙂

odemnie kilka prac:

LAP_97_19.jpg

Edytowane przez Lukeshow

Napisano
  • Autor

Kilka study z fotek z lekkimi zmianami gdzieniegdzie. Szukałem fotografii przedstawiające różne warunki pogodowe żeby z każdej sytuacji się czegoś nauczyć, będę wdzięczny za feedback 🙂

LAP_99_19.jpg

LAP_117_19.jpg

LAP_129_19.jpg

LAP_130_19.jpg

LAP_137_19.jpg

LAP_138_19.jpg

Napisano
6 godzin temu, Łukasz Ślebodziński napisał:

Malun strumyka na przećwiczenie materiałów, będę wdzięczny za feedback 🙂

strumyk_01 kopia.jpg

ezgif.com-gif-maker.gif.f5b33680fab4db3ded849c09197d5e05.gif

Oj bardzo na plus, świetna dynamika wody, pastelowa paletka kolorków i  do tego te sexy kształty 😄 wiecej takich !

Napisano
  • Autor
Godzinę temu, Kalberos napisał:

Oj bardzo na plus, świetna dynamika wody, pastelowa paletka kolorków i  do tego te sexy kształty 😄 wiecej takich !

Bardzo dziękuję Mateusz ! Jasne ! 🙂