Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 23
  • Wyświetleń 4,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Łukasz Ślebodziński
    Łukasz Ślebodziński

Tutaj praca bardziej w klimatach fantasy, starałem się bardziej pocisnąć detal bo w tym mam problem. Będę wdzięczny za feedback! 

• Łukasz Ślebodziński
    Łukasz Ślebodziński

Malun strumyka na przećwiczenie materiałów, będę wdzięczny za feedback 🙂

• Łukasz Ślebodziński
    Łukasz Ślebodziński

Kilka study z fotek z lekkimi zmianami gdzieniegdzie. Szukałem fotografii przedstawiające różne warunki pogodowe żeby z każdej sytuacji się czegoś nauczyć, będę wdzięczny za feedback 🙂

Posted Images

Napisano

Siema, zgadzam się z JonJoan w kwestii wykończenia a co do kolorów to bywają one monochromatyczne i płytkie jeśli chodzi o walor (praca trzecia od dołu) a w ostatnim wysokość saturacji trochę razi oczy. Dodam jeszcze że przydałoby się żebyś czasem bardziej zdefiniował co jest czym - widzę tu kilka mechów których działania i budowy trochę nie rozumiem. Czekam na kolejną wrzutę ;) !

Napisano
  • Autor
Całkiem, całkiem. Fajne kolory. Przydałoby się jedną pracę tak w 100% wykończyć. Bo to speedy są, jak mniemam?

Dzięki, w odpowiedzi pokazuję dwie pracki bardziej wykończone. Tak są to głównie speedy, ostatnio złapałem się na tym, że większość moich prac to niedokończone szkice. Czas to zmienić :D

aVSW3QN.jpg

4IuDqFl.jpg

Napisano
  • Autor
Siema, zgadzam się z JonJoan w kwestii wykończenia a co do kolorów to bywają one monochromatyczne i płytkie jeśli chodzi o walor (praca trzecia od dołu) a w ostatnim wysokość saturacji trochę razi oczy. Dodam jeszcze że przydałoby się żebyś czasem bardziej zdefiniował co jest czym - widzę tu kilka mechów których działania i budowy trochę nie rozumiem. Czekam na kolejną wrzutę ;) !

Hej, faktycznie często gubię się z walorem jak i nienaturalnie wysoką saturacją. Mechy żeczywiście nie mogłyby chodzić...chyba przyjżę się bliżej mechanikom stojącymi za tego typu maszynami i je przestudujuje. W następnych wrzutach będę mieć większą uwagę na te zagadanienia, dzięki za kom! :)

Napisano

Teraz widać że poważniej podszedłeś do tematu! :D Ogół przyjemnie wygląda ale mógłbyś jeszcze parę dodatkowych godzin poświęcić na wykończenie, może jakiś detal? Przydałoby się też poprawić nogi konia i podmalować trochę kamienie i skały z lasso tool'a. Też bym sobie jakiegoś konia mazną, może nawet dzisiaj dam rade coś wrzucić :D pozdro

Napisano
  • Autor

Prawda to, Zabrocki jest thebeściak i bardzo mnie inspiruje 🙂

Przez ostatnie zmiany na maxie aż chce się znowu wrzucać, gratulacje dla wszystkich odpowiedzialnych za to 🙂

odemnie kilka prac:

LAP_97_19.jpg

Edytowane przez Lukeshow

Napisano
  • Autor

Kilka study z fotek z lekkimi zmianami gdzieniegdzie. Szukałem fotografii przedstawiające różne warunki pogodowe żeby z każdej sytuacji się czegoś nauczyć, będę wdzięczny za feedback 🙂

LAP_99_19.jpg

LAP_117_19.jpg

LAP_129_19.jpg

LAP_130_19.jpg

LAP_137_19.jpg

LAP_138_19.jpg

Napisano
6 godzin temu, Łukasz Ślebodziński napisał:

Malun strumyka na przećwiczenie materiałów, będę wdzięczny za feedback 🙂

strumyk_01 kopia.jpg

ezgif.com-gif-maker.gif.f5b33680fab4db3ded849c09197d5e05.gif

Oj bardzo na plus, świetna dynamika wody, pastelowa paletka kolorków i  do tego te sexy kształty 😄 wiecej takich !

Napisano
  • Autor
Godzinę temu, Kalberos napisał:

Oj bardzo na plus, świetna dynamika wody, pastelowa paletka kolorków i  do tego te sexy kształty 😄 wiecej takich !

Bardzo dziękuję Mateusz ! Jasne ! 🙂