polka dot Napisano 23 Lipiec 2018 Napisano 23 Lipiec 2018 fajny model! ten przód trochę pognieciony, ale wygląda na skomplikowany. ogólnie całość wyszła bardzo spójnie. pokażesz siatki?
benton Napisano 23 Lipiec 2018 Autor Napisano 23 Lipiec 2018 jak będzie czas, to pokażę, bo na razie mam rozwód. z tych siatek za dużo nie wyniknie, bo są generyczne z mesh fusion, które przypominają cadowskie, a zaokrąglonych krawędzi i wtopień nie będzie widać, bo pochodzą nie z siatek, a z rounded edge, który siedzi w materiale i renderingu.
benton Napisano 28 Lipiec 2018 Autor Napisano 28 Lipiec 2018 uvałek on nie posiada, bo jest bez tekstur. szara bryła
martin-flash Napisano 16 Październik 2018 Napisano 16 Październik 2018 super wyszło, moje klimaty, dajesz do Farminga 19?
benton Napisano 17 Październik 2018 Autor Napisano 17 Październik 2018 dziękuję. otarłem się wiosną o farminga, ale ostatecznie poszło do innego polskiego farminga, którego nazwy wymienić nie mogę, ale jak ktoś go zobaczy, to powinien rozpoznać.
Rekomendowane odpowiedzi